Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EVOC FR Enduro Blackline 16 seljakott Jalgratta seljakott must võrk, neopreen, nailon, Ripstop

  • 159.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53.33 €
Kaubamärgid EVOC
Kauba ID: 1762131
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Enduro kasutamiseks optimeeritud FR ENDURO BLACKLINE on valik nõudlike rattamatkade ja radade jaoks.

ÕHU RINGLUS
Vertikaalse õhukanali abil on võimaldatud pidev vaba õhuvool. See tagab optimaalse ventilatsiooni isegi suure pingutuse korral, sealhulgas rohke higistamise korral, et vältida tundliku neerupiirkonna jahtumist.

AIRO FLEX
AIRO FLEX on äärmiselt vastupidav materjal, mis on ühtaegu läbilaskev ja painduv. Kasutame seda oma tippkvaliteetsete puusavööde jaoks, et tagada optimaalne koormuse ülekandmine puusadele koos samaaegse maksimaalse ventilatsiooniga – ülima kandmismugavuse tagamiseks.

LITESHIELD SYSTEM AIR
See süsteem ühendab seljakaitsme jaoks olulise seljaläheduse maksimaalse seljaventilatsiooniga. Seljaosa on tihedalt liibuv ja sellel on suur keskne ventilatsioonikanal ja kaks rida "ventilatsioonireste": õhuvõrguga kaetud EVA vahtribad koos tuulutusavadega ja spetsiaalne viilsoon vähendab kontaktpinda tagaküljel, mis parandab õhuringlus. Eriti lai, ergonoomilise kujuga puusavöö on valmistatud meie AIRO FLEX materjalist. Nii kandub põhikoormus – ka täislastis seljakoti puhul – üle puusadele, kus see fikseeritakse, samas on tagatud optimaalne hingavus.

VÕTMEHOIDJA
Karabiin võtmete kinnitamiseks

SIGNAALVILE
Signaali vile

TÖÖRIISTA KOHTA
Tööriistade sahtel

HÜDRATSIOONISÜSTEEMI SÜSTEEMI
Hüdratsioonipõie sektsioon

EVOC FR Enduro Blackline 16. Seljakoti tüüp: Ratta seljakott, Toote põhivärv: Must, Materjal: Võrk, Neopreen, Nailon, Ripstop. Laius: 90 mm, Sügavus: 300 mm, Kõrgus: 600 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles