Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Everki Atlase seljakott Must

  • 162.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 54.33 €
Kaubamärgid Everki
Kauba ID: 1774404
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kui ärireisimine teile meeldib, on see sülearvutikott ideaalne kaaslane. Alates peenelt stiilsest, nägusast välisilmest kuni läbimõeldult korraldatud sisemuseni on Atlase seljakott loodud vastama isegi kõige tõsisema reisiprofessionaali ootustele. Lisaks Checkpoint Friendly disainile, mis muudab lennujaama turvalisuse läbimise imelihtsaks, on sellel kotil ka Everki uuenduslik reguleeritav sülearvuti pesa – kolm eraldi paneeli, mis võimaldavad kasutajal valida oma soovitud suuruse ja kinnitada seda tugevate takjaribade abil. Sellesse taskusse mahub 13-tolline Ultrabook sama mugavalt, turvaliselt ja lihtsalt kui 17,3-tolline sülearvuti, muutes Atlase mitmekülgseks seljakotiks, mis sobib igas olukorras.

Atlase ärisülearvuti seljakott Nagu paljud Everki kotid, on ka Atlas varustatud paljude kasulike ja väga funktsionaalsete funktsioonidega, sealhulgas vildiga vooderdatud iPadi/Kindle'i/tahvelarvuti tasku, käru käepideme läbipääsupesa ja mugava ajalehe/ajakirjaga. tasku, kui nimetada vaid mõnda. Kombineerige need kerge konstruktsiooni, vastupidavate ja kvaliteetsete tõmblukkude, arvukate hästi organiseeritud lahtrite ja piludega, võtmehoidja pandla, suure kontrastsusega oranži voodri ja rohke siseruumiga ning teil on kõik, mida võite küsida. sülearvuti kotis.

Kiire pilk läbi atlase näitab, et Everki lõi selle koti korraldust silmas pidades, kus on spetsiaalne koht peaaegu kõige jaoks, mida reisija peab sõiduks kaasa võtma – kõrvaklapid, välisseadmed, failid ja dokumendid, veepudel ja palju muud. Veelgi enam, selle pehme nimmepadi ja ergonoomiline viiepunktiline tasakaalustusrihma süsteem jaotavad raskust õigesti, et tagada kandjal mugav olla isegi siis, kui kott on täis laetud.

Sõltumata sellest, kas lendate mööda riiki koosolekule või konverentsile või lihtsalt tööle sõites, see mitmekülgne kott maksimeerib ruumi ja mugavust, minimeerib mahutavust ja välistab tülika.Everki Atlas. Toote põhivärv: Must, Minimaalne ekraani suurus: 33 cm (13"), Maksimaalne ekraani suurus: 43,9 cm (17,3"). Kaal: 1,72 kg, sülearvuti sahtli mõõdud (L x S x K): 280 x 381 x 419 mm. Mõõdud (LxPxK): 340 x 230 x 478 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles