Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Everki Advance 29,5 cm (11,6) Messenger ümbris Must

  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Everki
Kauba ID: 1774376
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Muutke Advance iPadi/tahvelarvuti/ultraraamatu portfell oma igapäevaseks kotiks. Selle õhuke profiil, kaasaegne disain ja kerge konstruktsioon muudavad koti hõlpsaks kaasaskandmiseks. Ruumikas, hästi polsterdatud pealtlaetav sahtel võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu kuni 11,6-tollistele tahvelarvutitele või ultrabook-sülearvutitele.

Haarake käepidemetest või lükake see täissuuruses õlarihmaga üle õla ja minge. Kahepoolsed reguleeritavad rihmad tagavad, et teie õlapadja jääb maksimaalse mugavuse tagamiseks õla keskele.

Advance'i põhisahtlisse mahub enamik kuni 11,6-tolliseid tahvelarvuteid või ultrabooke. Eraldi tõmblukuga tarvikute sahtel püsib korrastatuna koos rikkaliku valiku multifunktsionaalsete taskutega, samas kui kiire juurdepääsuga eesmine panipaik hoiab esemed käepärast.

Nagu kõigi Everki toodete puhul, on Advance'i taga Everki piiratud eluaegne garantii ja maailmatasemel klienditeenindus.

Eluaegne garantiikaitse
Saate nautida meelerahu teadmisega, et ühegi Everki pere toote puhul ei pea te kunagi muretsema, et pärast garantiiaja lõppu avastate vea või defekti. Everki piiratud eluaegne garantii kaitseb teie ostu tootmisdefektide eest kogu toote eluea jooksul.

iPadi/Kindle'i/tahvelarvuti tasku
Advance'i spetsiaalne pesa, mis on loodud teie Kindle'i, iPadi või muu tahvelarvuti hoidmiseks, ei jäta te enam kunagi oma seadet halvasti istuva sahtli laastamistele haavatavaks. See ainulaadne tasku on hõlpsasti ligipääsetav koti põhisahtlis, nii et võite olla kindel, et see on sama hästi kaitstud kui sülearvuti.

Käru käepideme läbipääsurihm
Kott on täpselt nii tugev, kui tugev on selle kandja, ja väsinud reisija jaoks kavandas Everki Advance'i käru käepideme läbipääsurihmaga, mis aitab koormat kergendada. See rihm on õige suurusega, et see liiguks sujuvalt üle pagasi käepidemete ja võimaldaks teil oma kotte virna tõsta, et suurendada liikuvust.

Ergonoomiline kahesuunaliselt reguleeritav õlarihm
Reisimine võib reisijale tarbetult koormata, eriti täiskoorma korral. Asjade lihtsustamiseks varustas Everki Advance'i mugavalt polsterdatud libisemisvastase kahesuunaliselt reguleeritava õlarihmaga, millel on kiirelt reguleeritavad pandlad, mis annavad teile rohkem vabadust soovitud pikkuse täpseks reguleerimiseks.

Suure kontrastsusega vooder
Everki puhul ei välista vorm ja funktsioon üksteist. Lisaks paljudele mugavatele taskutele ja pesadele, mis tagavad sisu püsimajäämise ettenähtud kohtades, on Advance'il ka suure kontrastsusega oranž vooder, mis sobib koti üldise teemaga ja muudab esemete leidmise igal juhul lihtsamaks.Everki Advance. Korpuse tüüp: Messengeri ümbris, Brändi ühilduvus: Iga kaubamärk, Ühilduvus: iPad, Maksimaalne ekraani suurus: 29,5 cm (11,6"). Kaal: 950 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles