Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Eve Systems Motion Wireless Wall White

Eve Systems Motion Wireless Wall White
Laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid Eve Systems
Kauba ID: 1807458
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laske oma kohalolekul teie kodu ellu äratada. Eve Motioniga looge sisenemisel täiuslik õhkkond ja teadke toimuvast tegevusest.

Valitse oma kodu.
Rikastage stseene võimsate reeglitega, et automatiseerida tarvikuid teie tingimustel. Aktiveerige automaatselt stseen "Ma olen kodus", kus ühendatud laeventilaator ja ümbritsev valgustus lülituvad sisse, kuid alles pärast päikeseloojangut. Seejärel laske kõik välja lülitada, kui olete kümme minutit toast väljas, eeldusel, et teie uneaeg on möödas.

Käsk nõudmisel.
Seadistage stseene kiirelt Siri, oma juhtimiskeskuse või Apple Watchi kaudu. Kasutage oma iPhone'i, iPadi või iPod touchi rakenduse Home abil hõlpsalt tarvikuid. Ülevaatlike kirjete vaatamiseks, ülevaate saamiseks ja ühendatud kodu täieliku kontrolli nautimiseks vaadake rakendust Eve.

Eve tarvikud on ainult HomeKiti toega. Teie isikuandmeid ei püüta mingil juhul, ei salvestata pilve ega müüda. Isegi kui pääsete oma kodule kaugjuurdepääsuga kodukeskuse kaudu, krüpteeritakse kõik andmed täielikult ja salvestatakse teie iPhone'i või iPadi. Suurepärane privaatsus, täiustatud turvalisus ja täielik meelerahu – see kõik on siin.

Tõeliselt tark.
Madala energiatarbega Bluetooth-tehnoloogiaga varustatud Eve tarvikud tagavad usaldusväärse töö, sõltumata sildadest. Seadistamine on kiire ja lihtne. Energiatarve on minimaalne. Ja tarviku reageerimisaeg on kiire.

Ühildub teie ökosüsteemiga.
Otse karbist välja võetud Eve tarvikud töötavad teie iPhone'i, iPadi, iPod touchi ja Apple Watchiga. Teie HomePod, HomePod mini või Apple TV toimivad kodukeskusena, mis automatiseerib sujuvalt teie tarvikuid ja hoiab teid ühenduses ka väljas olles.Eve Systems Motion. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Tuvastamiskaugus: 9 m. Kinnitustüüp: Seinale, Toote värvus: Valge, Rahvusvahelise kaitse (IP) kood: IPX3. Toiteallika tüüp: Aku, Patarei tüüp: AA. Laius: 80 mm, Sügavus: 80 mm, Kõrgus: 32 mm. Pakendi tüüp: kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles