Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ESR Hybrid läbipaistev ümbris iPad Mini 6 2021 jaoks

ESR Hybrid läbipaistev ümbris iPad Mini 6 2021 jaoks
Pole laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid ESR
Kauba ID: 1458202
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ESR klassikaline hübriidümbris iPad mini 6 jaoks (2021)

Hoidke oma iPad mini 6 (2021) kaitstuna. ESR-i Clear Classic Hybrid Case kaitseb teie seadet kahjustuste eest, ilma et see mõjutaks kasutusmugavust. Toode on valmistatud vastupidavast PC-plastikust, mis muudab selle kriimustuskindlaks ja ei kollaseks. See on ka äärmiselt kerge ja võimaldab hõlpsasti kinnitada oma Apple Pencil 2 pliiatsi.

Suurepärane ehituskvaliteet

Ostke endale ümbris, mis teenib teid truult pikka aega. ESR kaubamärgi toode on valmistatud vastupidavast PC plastikust, mis tagab selle vastupidavuse kriimustustele ja kulumisele. Aksessuaari iseloomustab ka vähene kalduvus kollaseks muutuda - isegi pärast pikaajalist kasutamist näeb see suurepärane välja.

Äärmiselt kerge

Vaatamata vastupidavale ja vastupidavale disainile kaalub korpus väga vähe, vaid 60 g. Ärge muretsege, et see teie iPad minit üle koormab – see on siiski kerge ja kaasaskantav. Toode on ka ülimalt meeldiv puudutusele ja õhuke – selle paksus on vaid 1,5 mm. Ka selga panemine ja mahavõtmine ei tekita teile probleeme.

Usaldusväärne kaitse

Andke oma iPadile igakülgne kaitse kahjustuste eest. Vaigust korpuse raam ja arvuti plastikust tagakülg tagavad, et teie seade on hästi kaitstud löökide ja muu eest. Kuid mugavused ei lõpe sellega. Tänu läbimõeldud disainile kaitseb toode ka iPadi nurki, ekraani ja kaamerat.

Kasutusmugavus

Korpus on disainitud selliselt, et sellesse asetatud seadet saaks mugavalt kasutada. Spetsiaalsed süvendid võimaldavad hõlpsat juurdepääsu kaamerale ja nuppudele. Samuti saate probleemideta kasutada Apple Pencil 2 magnetkinnitust. ESR Classic Hybridiga saate oma seadmele usaldusväärse kaitse ilma midagi kaotamata!

Bränd ESR
Nimi Klassikaline hübriidkorpus
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPad mini 6 (2021)
Materjal PC, TPU
Kaal 60g
Mõõtmed 199x128,5x10,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPad mini 6 2021

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles