Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ESR Classic Kickstand ümbris iPhone 14 Plus jaoks (läbipaistev)

ESR Classic Kickstand ümbris iPhone 14 Plus jaoks (läbipaistev)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid ESR
Kauba ID: 1462340
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ESR Classic Kickstand ümbris iPhone 14 Plus jaoks (läbipaistev)

Andke oma iPhone'ile parim kaitse, nautides samal ajal kasutusmugavust! ESR Classic Kickstand ümbris kaitseb teie seadet ideaalselt kriimustuste, löökide ja kahjustuste eest. Sisseehitatud alus võimaldab mugavalt videoid vaadata ning ühtlasi kaitseb tõhusalt kaamera objektiivi. See sobib ideaalselt ka iPhone 14 Plusiga ja on kollaseks tõmbumiskindel.

ESR/Classic-Kickstand-do-iPhone-14-Plus-przezroczyste/1

Oma iPhone'i kaitsmiseks

Võite olla kindel, et teie telefon on peaaegu igas olukorras kaitstud! Ümbris kaitseb teie seadet usaldusväärselt juhuslike kahjustuste eest. Tugevdatud Air-Guard'i servad neelavad kukkumisest põhjustatud põrutusi ja sobivad ideaalselt ka kukkumiste pehmendamiseks. Kõrgendatud servad kaitsevad lisaks ekraani ja objektiivi kriimustuste eest, kui nutitelefon lamab tasasel pinnal.

ESR/Classic-Kickstand-do-iPhone-14-Plus-przezroczyste/4

Pöörates tähelepanu detailidele

Klassikalisel jalal on sisseehitatud kokkupandav tugijalg, mis võimaldab teil vaadata videoid, teha videokõnesid või kasutada rakendusi horisontaalselt ilma telefoni käes hoidmata. See on ideaalne lahendus neile, kes hindavad nutitelefoni kasutamisel mugavust. Lisaks saate vabalt reguleerida kaldenurka vahemikus 0 kuni 85°!

ESR/Classic-Kickstand-do-iPhone-14-Plus-przezroczyste/2

Ideaalne sobivus

Korpus loodi iPhone 14 Plusi silmas pidades. See sobib ideaalselt ja täpsed pordi väljalõiked tagavad täieliku juurdepääsu nutitelefoni liidesele. Nii saad telefoni vabalt laadida ilma korpust eemaldamata – isegi juhtmevaba laadijaga!

ESR/Classic-Kickstand-do-iPhone-14-Plus-przezroczyste/5

Tugev disain

Tänu oma vastupidavale konstruktsioonile talub ESR Classic Kickstand isegi kõige karmimates tingimustes – see on erakordse vastupidavuse poolest sertifitseeritud Military Grade. Korpus on ka kollasusekindel, mis tähendab, et läbipaistev disain püsib kauem puutumatu ja esteetiliselt meeldiv. Selle tulemusel näeb teie iPhone 14 Plus alati suurepärane välja!

ESR/Classic-Kickstand-do-iPhone-14-Plus-przezroczyste/6
Tootja ESR
Mudel Klassikaline alus
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Kaal 37 g
Mõõtmed 165 x 84 x 14 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Plus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles