Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

  • 683.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 228 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771176
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõrge tootlikkus ja vähene sekkumine
Võrreldes võrreldavate laseritega1, pakub oma segmendi kiireimat (FPOT) 4,8 sekundit. Selle segmendi suurima tindimahutusega printige kuni 40 000 lehekülge ilma tarvikuid vahetamata2. Paberimaht kuni 830 lehte koos 250-lehelise põhisalvega tähendab vähem aega, mis kulub uuesti täitmisele. Lihtne paberitee ja kontaktivaba printimine võimaldavad printida paljudele kandjatele, sealhulgas taaskasutatud paberile, läikivale kandjale, ümbrikele ja etikettidele.

Energiasääst ja CSR
Tänu suurele tootlikkusele ja tindiprinteritehnoloogiale saate kasu oluliselt vähemast kulumaterjalist. Printimisel kulub energiat vähemalt 90% vähem kui võrreldavatel lasermudelitel1, mis aitab vähendada teie energiaarveid ja suurendada ettevõtete sotsiaalset vastutust.

Ehitatud äri jaoks
Ideaalne väikestele suure prindimahuga töörühmadele, tavaliselt suuremates organisatsioonides, kus nõutakse tugevat mustvalge printimise lahendust. Valik tarkvara ja tööriistu pakuvad turvalisi printimisvalikuid, tõhusat skannimist ja aitavad seadmeid eemalt hallata. NFC ja traadita ühenduvus toetavad ka mobiilseadmetest printimist. Ja selle nutitelefonist inspireeritud kasutajaliidese ja puuteekraaniga on selle kasutamine intuitiivne. Epson Open Platform ja meie töö ISV-dega lisavad täiendavaid lahendusi, näiteks printimishaldustarkvara PaperCut.Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF. Trükitehnoloogia: Tindiprinter, Trükkimine: Monoprintimine, Maksimaalne eraldusvõime: 1200 x 2400 DPI. Kopeerimine: Monokopeerimine, Maksimaalne kopeerimise eraldusvõime: 600 x 1200 DPI. Skannimine: Värviline skaneerimine, Optilise skaneerimise eraldusvõime: 1200 x 2400 DPI. Faksimine: värviline faksimine. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Wi-Fi. Otsetrükk. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles