Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson WorkForce Pro WF-C878RDWF Inkjet A3 4800 x 1200 DPI WiFi

  • 2 012.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 671 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771180
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Epsoni WorkForce Pro RIPS WF-C878R abil vähendage energiakasutust ja seisakuid, säilitades samal ajal kõrge tootlikkuse. Tänu sellele ülimalt töökindlale multifunktsionaalsele äritindiprinterile saavad kasutajad printida kuni 20 000 lehekülge ilma tarvikuid vahetamata.¹

Suure tootlikkusega trükkimine
See vähese sekkumisega MFP prindib kuni 20 000 mustvalge või värvilist lehekülge ilma tindivarusid vahetamata.1 See tähendab, et kasutaja sekkub vähe ja suurendab tootlikkust.

Precision Core Kuumusvaba tehnoloogia
Epson Heat-Free Technology ei vaja sisselülitamisel või unerežiimist äratamisel soojendamiseks soojust, mis vähendab oluliselt energiatarbimist ja säästab seega raha. See tähendab ka seda, et Epsoni Heat-Free tindiprinterid suudavad väljastada kiiret esimese lehe väljastusaega (FPOT) 5,5 sekundiga võrreldes laserprinteritega, mis peavad printimiseks kuumutit eelsoojendama.

Täiustage funktsioone majasiseste (EDA, EPA) ja kolmandate osapoolte lahendustega (avatud platvorm)
Saate Epsoni ja tema partnerite lahendustega printimistoimingute üle täieliku kontrolli, võimaldades seadmeid seadistada vastavalt konkreetsetele ja muutuvatele ärinõuetele.

Epsoni kaugteenused (ERS)
Meie pilvepõhine seadmete seire- ja haldussüsteem aitab teenusepakkujatel teostada täpset kaugdiagnoosi ilma turvalisuses järeleandmisi tegemata. WF-C878R sisseehitatud agent võimaldab sujuvat seadistamist ja kasutamist.Epson WorkForce Pro WF-C878RDWF. Trükitehnoloogia: Tindiprinter, Trükkimine: Värviprint, Maksimaalne eraldusvõime: 4800 x 1200 DPI. Kopeerimine: Värviline kopeerimine, Maksimaalne paljundamise eraldusvõime: 600 x 1200 DPI. Skannimine: Värviline skaneerimine, Optilise skaneerimise eraldusvõime: 600 x 600 DPI. Faksimine: värviline faksimine. Kahepoolsed funktsioonid: kopeerimine, faksimine, printimine, skannimine. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A3. Wi-Fi. Otsetrükk. Toote värv: must, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles