Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson Value Glossy Photo Paper - A4 - 50 lehte

Epson Value Glossy Photo Paper - A4 - 50 lehte
Pole laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771200
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Igapäevane fotode printimine
Olenemata sellest, kas tegemist on värskeima külmikusse mõeldud pühadepildi, kooliprojekti jaoks mõeldud piltide või meeleolutahvli väljalõikega, tagab see väärtuslik fotopaber iga kord Epsoni kvaliteedi.

Trükkimine on partnerlus
See fotopaber on spetsiaalselt välja töötatud töötama koos Epsoni tindivalikuga, et pakkuda parimat võimalikku kvaliteeti. See võib töötada ka mis tahes tagumise etteande tindiprinteri kaubamärgiga.

Eesmärgile sobiv
Epson pakub valikut fotopabereid, et igas olukorras oleks õige toode õige hinnaga. Uus 183 g/m² kolmetärniline Value Glossy Photo Paper on Epsoni tootevaliku algtasemel aukohal. Neile, kes otsivad professionaalset või arhiivi kvaliteeti, pakub Epson ka vaiguga kaetud 200 gsm neljatärnilist läikivat fotopaberit, 255 gsm viietärnilist Premium Glossy fotopaberit ja lõpuks 300 gsm viie tärniga pluss Ultra Glossy fotopaberit.

Valik ja mitmekülgsus
Value Glossy Photo Paper, mis sobib ideaalselt paljudeks kasutusaladeks, on saadaval kahes suuruses; A4 ja 10x15 cm ning on saadaval erineva suurusega pakendites; 20, 50 või 100 lehte. Paber on suletavas kotis, mistõttu on seda lihtne niiskuse ja valguse eest kaitsta.Epson Value Glossy Photo Paper – A4 – 50 lehte. Viimistlustüüp: Läikiv, Kandja kaal: 183 g/m², Trükitehnoloogia: Tindiprinter. Rulli laius: 21 cm. Kogus pakis: 1 tk(tk), Pakendi laius: 222 mm, Pakendi sügavus: 305 mm. Kaubaaluse laius (UK): 100 cm, Kaubaaluse pikkus (UK): 120 cm, Kaubaaluse kõrgus (UK): 74,2 cm. Tärnihinnang: 3*, Päritolumaa: Jaapan

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles