Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson Ultra Glossy fotopaber - 13x18cm - 50 lehte

Epson Ultra Glossy fotopaber - 13x18cm - 50 lehte
Pole laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771198
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõstke oma fotosid kõrgemale
Rõõmustage meeli meie üliläikiva fotopaberiga. See rafineeritud paber on loodud teie fotodele professionaalse välimuse ja tunde andmiseks tänu oma muljetavaldavale 300 g/m² kaalule. Ühe lihtsa investeeringuga saate tõsta oma fotod professionaalse kvaliteediga.

Parim partnerlus
Kui ühendate Epsoni paberid ja tindid, saate kiiresti kuivavaid, määrduvaid ja veekindlaid fotosid erksate värvide, kaunite toonide ja uskumatute detailidega. See paber on spetsiaalselt välja töötatud töötama koos Epsoni tintide ja printeritega, et pakkuda parimat võimalikku kvaliteeti. See tähendab, et loomulike värvide, sujuvate üleminekute, realistlike nahatoonide ja muuga on kõik nii, nagu mäletate.

Hellitage oma fotosid veel aastaid
Fotod võivad jäädvustada põgusaid hetki, kuid võite olla kindel, et need paberid on loodud ja testitud nii, et need pakuvad meie printerite ja tindiga kombineerituna kauakestvat lahendust.

Suurepärane iga printeri jaoks
Meie paberid annavad suurepäraseid tulemusi teiste tootjate printerite ja tintidega, nii et kõik saavad Epsoni teadmisi ära kasutada.Epsoni üliläikiv fotopaber – 13x18cm – 50 lehte. Viimistlustüüp: Läikiv, Kandja kaal: 300 g/m², Lehed pakis: 50 lehte. Laius: 130 mm, Kõrgus: 180 mm. Kogus pakis: 1 tk(tk), Pakendi laius: 130 mm, Pakendi sügavus: 180 mm. Tooteid alusele: 1600 tk(t), Tooteid kaubaaluse kihi kohta: 320 tk(t), Tooteid põhi(välises) karbis: 10 tk(t). Päritoluriik: Jaapan

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles