Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson Singlepack Magenta 502 tint

Epson Singlepack Magenta 502 tint
Pole laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771205
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Madal hind, kuid usaldusväärne
Nautige usaldusväärseid, erksaid ja selgeid printe minimaalsete kulutustega, kasutades Epsoni neljavärvilist 502 tinti. Tänu värvide ja pigmentmustade tindivärvide kombinatsioonile toodab see tindikomplekt kindlaid ja värvilisi väljatrükke.

XL-värvitindiga vähendage oma printimiskulusid
Epson pakub oma uusimates tindisarjades valikut standardsete või eriti suurte (XL) tindikassette. XL-tindid sobivad ideaalselt suurte koguste printimiseks ja võivad aidata printimiskulusid vähendada.

Optimeeritud Epsoni printeritele
Epsoni tindid ja paberid on välja töötatud töötama käsikäes Epsoni printeritega, et anda ikka ja jälle parimaid tulemusi.

Ehtne artikkel
Nautige probleemivaba ja usaldusväärset printimist Epsoni ehtsate tindidega. Investeerime ulatuslikesse uuringutesse, kõrgtehnoloogilistesse tootmisrajatistesse ja testime oma tooteid rangelt, et pakkuda teile parima kvaliteediga toodet. Epson Singlepack Magenta 502 Ink. Kasseti maht: Standardne mahutavus, värvilise tindi tüüp: pigmendipõhine tint, värvilise tindi lehe tootlikkus: 165 lehekülge, värvilise tindi maht: 3,3 ml, kogus pakendis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles