Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson Premium läikiv fotopaber - 10x15cm - 20 lehte

Epson Premium läikiv fotopaber - 10x15cm - 20 lehte
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771197
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lõpeta pilt
Ärge laske väiksematel fotopaberitel end tagasi hoida – selle esmaklassilise läikiva fotopaberiga saate oma fotode tõelise ilu esile tuua. Alates eepilistest maastikest kuni hinnaliste perehetkedeni – see suurepärane kvaliteetne fotopaber annab ideaalse viimistluse. See ei näe mitte ainult eriline välja, vaid see vaiguga kaetud paber tundub ka suurepäraselt tänu oma 255 g/m2 kaalule.

Parim partnerlus
Kui kombineerite Epsoni paberid ja tindid, saate erksate värvide, kaunite toonide ja uskumatute detailidega määrdunud ja veekindlaid fotosid. See paber on spetsiaalselt välja töötatud töötama koos Epsoni tintide ja printeritega, et pakkuda parimat võimalikku kvaliteeti. See tähendab, et loomulike värvide, sujuvate üleminekute, realistlike nahatoonide ja muuga on kõik nii, nagu mäletate.

Hellitage oma fotosid veel aastaid
Fotod võivad jäädvustada põgusaid hetki, kuid võite olla kindel, et need paberid on loodud ja testitud nii, et need pakuvad meie printerite ja tindiga kombineerituna kauakestvat lahendust.

Suurepärane iga printeri jaoks
Meie paberid annavad suurepäraseid tulemusi teiste tootjate printerite ja tintidega, nii et kõik saavad Epsoni teadmisi ära kasutada.Epson Premium Glossy Photo Paper – 10x15cm – 20 Sheets. Viimistlustüüp: Premium-läikega, Kandja kaal: 255 g/m², Paberi suurus: 10x15 cm. Laius: 100 mm, Kõrgus: 150 mm, Rulli laius: 10 cm. Kogus pakis: 1 tk(tk), Pakendi laius: 133 mm, Pakendi sügavus: 181 mm. Kaubaaluse laius (UK): 100 cm, Kaubaaluse pikkus (UK): 120 cm, Kaubaaluse kõrgus (UK): 115,8 cm. Päritoluriik: Jaapan

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles