Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson C13T09K44010 tindikassett 1 tk originaal kõrge (XL) tootlikkusega kollane

Epson C13T09K44010 tindikassett 1 tk originaal kõrge (XL) tootlikkusega kollane
Pole laos
  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771225
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Epsoni tint DURABrite Ultra sobib ideaalselt laseritaoliste äridokumentide loomiseks. Tänu pigmenttindisüsteemile on dokumendid vee-, määrdumis- ja esiletõstmiskindlad ning nende kiiresti kuivavad omadused muudavad selle ideaalseks kahepoolseks printimiseks ning saadaval on taskukohane kassett, mis sobib igat tüüpi kasutajale, saadaval on nii standard- kui ka XL-suurused. Leidke see hõlpsasti poest, otsides Prillide pilti.

XL-värvitindiga vähendage oma printimiskulusid

Kasutage ära kulutõhusaid DURABrite Ultra tindid. Suure väärtusega tindid tarnitakse eraldi, nii et peate alati ainult kasutatud värvi asendama. Lisaks saate XL-kassettidega printida kuni 2200 musta ja 1700 värvilist lehekülge.

Tutvuge vahemikuga

Meie üleni pigmendiga tint DURABrite Ultra loob teravaid, kauakestvaid ja vastupidavaid dokumente, mis on vee-, määrdumis- ja esiletõstmiskindlad. Need kuivavad ka kiiresti, mis vähendab mõlemale poolele printimisel määrdumise ohtu.

Optimeeritud Epsoni printeritele

Epsoni tindid ja paberid on välja töötatud töötama käsikäes Epsoni printeritega, et anda ikka ja jälle parimaid tulemusi.

Ehtne artikkel

Nautige probleemivaba ja usaldusväärset printimist Epsoni ehtsate tindidega. Investeerime ulatuslikesse uuringutesse, kõrgtehnoloogilistesse tootmisrajatistesse ja testime oma tooteid rangelt, et pakkuda teile parima kvaliteediga toodet.Epson C13T09K44010. Värvilise tindi tüüp: Pigmendipõhine tint, Kasseti mahutavus: Suur (XL) tootlikkus, Tarnetüüp: Üksikpakk, Värvilise tindi lehe tootlikkus: 1700 lehekülge, Värvilise tindi maht: 21,6 ml, Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles