Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Epson 106 EcoTank Cyan tindipudel

Epson 106 EcoTank Cyan tindipudel
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1771201
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kvaliteetne fotode printimine
Selle viievärvilise ja fotomusta tindiga tindisarjaga printige kvaliteetseid fotosid, mis võivad fotoalbumis kesta kuni 300 aastat1. See tindiseeria annab teile sobivate EcoTanki printeritega kvaliteetseid tulemusi alates silmapaistvate läikivate fotode tegemisest kuni igapäevaste dokumentideni.

Laske oma loovus valla
Selle tindiseeria abil saate oma fotosid printida ilma kulude pärast muretsemata. Esimesest EcoTanki printeriga kaasas olevast tindikomplektist piisab kuni 3400 (10x15 cm) foto printimiseks2.

Spetsiaalselt konstrueeritud kasutamise hõlbustamiseks
Epsoni tindipudeleid on uue põlvkonna disainiga lihtsam kasutada kui kunagi varem. Ümbertöödeldud pudelid pakuvad segadust ja täitmist ja võimaldavad vastavasse paaki sisestada ainult õiget värvi.

Ehtne artikkel
Nautige probleemivaba ja usaldusväärset printimist Epsoni ehtsate tindidega. Investeerime ulatuslikesse uuringutesse, kõrgtehnoloogilistesse tootmisrajatistesse ja testime oma tooteid rangelt, et pakkuda teile parima kvaliteediga toodet. Epson 106 EcoTank Cyan tindipudel. Värvilise tindi maht: 70 ml, Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles