Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENDORFY Stratus 120 PWM ARGB Arvuti korpus Ventilaator 12 cm Must 1 tk

  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Endorfy
Kauba ID: 1774820
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas teate, mis tunne on pärast pikka jalutuskäiku lõõskava päikese käes konditsioneeriga ruumi sisenemisel? Just selline tunne on teie PCCU-s, kui meie valgustatud ENDORFY Stratus 120 PWM ARGB tõmbub selle sisse. See on väike (ainult 12 cm) ventilaator, mis võiks võistelda vaikse varustuse meistrivõistlustel – pole ime, kuna lõime selle koostöös Synergy Coolinguga.
ENDORFY Stratus 120 PWM ARGB-l on valikuline jumala poolpassiivne režiim ja see töötab suurepäraselt igas olukorras. Sõna otseses mõttes – me vajame pausi palju enne, kui meie fännid seda teevad.

Vaikus arvutis
Stratus 120 PWM ARGB on nii vaikne, et võite unustada, et see isegi olemas on.
Oleme tõsiseltvõetavad – kui see paha poiss on arvuti sees, saate 3D-graafikat renderdada tundide kaupa ilma monotoonse taustamürata. Ainult sina ja häirimatu vaikus.
Ventilaator liigub tugeval FDB laagril – see on peamine põhjus, miks Stratus 120 PWM töötab vaikselt ja sujuvalt isegi siis, kui oma arvutist viimased mahlad välja pigistad. Rootori geomeetria täiendav optimeerimine võimaldab tõhusat tööd ka nõudlikes tingimustes (näiteks tiheda tolmufiltri korral).

Punane tuli, roheline tuli!
Kas mäletate punase tule, rohelise tule mängu? Stratus 120 PWM ARGB töötab sarnastel põhimõtetel – ainsaks erinevuseks on see, et see peatub juhtsignaali madalal tasemel (nn valikuline poolpassiivrežiim). Miski ütleb meile, et see hakkab teile väga meeldima... Eriti kui olete vaikuse fänn.

Tuule värvid
Kui teile meeldivad värvilised asjad, mis näevad suurepärased välja, meeldib teile Stratus 120 PWM ARGB fänn. ARGB-taustvalgustus on lahe valik, kui soovite mängida oma seadistuse stiiliga või soovite kiiresti ruumi sisekujundust muuta.
Või mõlemad – milleks end piirata, eks?
ARGB abil saate muuta ventilaatori välimust vaid ühe või kahe klõpsuga. Taustvalgustus ühildub populaarsete emaplaatide ja ARGB-kontrolleritega (sealhulgas ENDORFY tooted), nii et saate seda lihtsalt oma Stratusel juhtida.
ARGB-ga ventilaator töötab sama hästi kui selle mitte-ARGB-vend. Neil on sama disain, sest laheda välimuse nimel ei tee me jõudluses järeleandmisi.

Üks hetk (monteerimiseks), palun
Paigaldate Stratus 120 PWM ARGB vaid mõne minutiga – isegi kui see on teie esimene kord. Oleme koostanud garantiijuhised, mis juhendavad teid samm-sammult läbi kogu protsessi. Te ei pea isegi täiendavaid kinnitusosi ostma.
Lihtsamalt öeldes hoolitsesime kõige eest.ENDORFY Stratus 120 PWM ARGB. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 12 cm, Pöörlemiskiirus (min): 200 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 1400 RPM, Laagri tüüp: Fluid Dynamic Bearing (FDB). Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles