Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Victor elektriline pardel

ENCHEN Victor elektriline pardel
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457961
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline pardel ENCHEN Victor

Hoolitse oma habeme eest Encheni habemenuga. Mudelil Victor on kolm liigutatavat lõikepead, mis tagavad täpsuse ning võimas mootor on väga vaikne ja trimmib teie habe kiiresti. Läbimõeldud disain muudab selle kokkupanemise/lahtivõtmise ja puhastamise lihtsaks ning sisseehitatud aku tagab kuni 60-minutilist tööd ilma laadimiseta.

Ohutu ja täpne raseerimine

Tootel on 3 sõltumatut lõikepead, mis kohanduvad näo kujuga ja libisevad sujuvalt üle selle. See muudab raseerimise lihtsaks ja ohutuks. Lisaks tagavad õhukesed iseterituvad terad täpsuse, eemaldades samal ajal ka kõige lühemad karvad. Neil on ka pikk kasutusiga, nii et olete kindel, et raseerija teenib teid pikka aega.

Nutikas jõudlus

Seade on varustatud võimsa mootoriga, mida iseloomustab suhteliselt vaikne töö – müratase on 67 dB. Lisaks on mudelil Victor kasutusel ESM-süsteem, mis vastutab kiire ja täpse raseerimise eest. Lisaks võimaldavad kasutatavad lahendused pardlil töötada optimaalse kiirusega, kui aku laetuse tase on madal. Nii et te ei pea muretsema sisselõigete ja ärrituste pärast.

Vastupidav aku

Raseerija on varustatud 600 mAh akuga, mis tagab umbes 60 minutit tööd ilma laadimiseta. Seadme toite taastamiseks ühendage see kaasasoleva USB-USB-C kaabli abil seinalaadija, aku või arvutiga. Umbes 1,5 tunni pärast on see töö jätkamiseks valmis.

Pöörates tähelepanu detailidele

Raseerija kasutamine ei tekita teile probleeme. Seadmel on üks suur nupp, millega saab seda sisse/välja lülitada. Lisaks hoitakse ekraanil kursis aku olekut ja ABS-plastist konstruktsioon tagab vastupidavuse. Lisaks muudab magnetilise disaini pea hõlpsaks paigaldamise ja eemaldamise.

Kaasas

  • habemenuga
  • USB-USB-C laadimiskaabel
  • puhastushari
Tootja Enchen
Mudel Victor
Värv must
Nimipinge 5V
Hinnatud jõud 3 W
Aku mahutavus 600 mAh
Tööaeg OKEI. 60 min.
Laadimisaeg OKEI. 1,5 tundi
Laadimisport USB-C
Müratase 67 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles