Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN T501 sonic hambahari (sinine)

ENCHEN T501 sonic hambahari (sinine)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457963
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari ENCHEN T501 (sinine)

Hoolitsege Encheniga õige suuhügieeni eest. T501 sonic hambahari vibreerib 31 000 vibratsiooniga minutis ja sellel on pehmed ümarad harjased, mis eemaldavad tõhusalt toidujäätmed ja plekid tundlikke igemeid kahjustamata. See on täiesti veekindel, mistõttu on seda lihtne puhtana hoida ja vastupidav aku tagab aku pika tööea. Lisaks saate selle jõudlust kohandada, valides kolme režiimi vahel: selge, tundlik ja ergas.

Tõhusus

Enchen T501 Sonic hambahari on varustatud võimsa mootoriga, mis tekitab vibratsiooni kiirusel 31 000 p/min, et eemaldada tõhusalt mustust ja plekke. Lisaks on sellel ümarad pehmed harjased, mis puhastavad hambaid põhjalikult, kuid õrnalt. Sobib eriti hästi tundlikele igemetele. Tänu Enchenile saate nautida tervet ja ilusat naeratust.

Kohandage selle jõudlust vastavalt oma vajadustele

T501 pakub 3 töörežiimi, mis vastavad kasutajate erinevatele ootustele. Lisaks annab värviindikaator teile teada, millise režiimi olete valinud. Puhas (valge) tagab põhjaliku puhastuse ja sobib igapäevaseks kasutamiseks. Samas sobib tundlikele hammastele ja igemetele režiim “Sensitive” (sinine) ning “Bright” (roheline) režiim aitab plekkidest lahti saada ja hambaid poleerida.

Pikk tööaeg

Võtke T501 puhkusele kaasa! Enchen Sonicu hambahari on varustatud 180 mAh akuga, mis tagab ühe laadimisega kuni 30 päeva kasutusaega (kui kasutate hambaharja kaks korda päevas). Lisaks on komplektis USB-kaabel mugavaks laadimiseks – umbes 1,5 tunni pärast on seade taas kasutusvalmis.

Läbimõeldud disain

Enchen sonic hambahari on loodud mugavaks kasutamiseks. See on kerge (55 g) ja ergonoomilise disainiga, nii et saate seda mugavalt kasutada. Veelgi enam, sisseehitatud taimer peatub korraks, et tuletada meelde puhastatava ala vahetamist (iga 30 sekundi järel) – nii et te ei pea oma puhastusaega jälgima – T501 teeb seda teie eest. Lisaks jätab seade meelde viimati kasutatud režiimi. Toode on ka IPX7 veekindel, nii et seda saab pesta jooksva vee all.

Kaasas

  • Hambahari
  • hambaharja otsik
  • USB laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Enchen
Mudel T501
Värv sinine
Hinnatud jõud 1,2 W
Sisendpinge 5 V
Aku mahutavus 180 mAh
Tööaeg OKEI. 30 päeva
Laadimisaeg 1,5 tundi
Veekindel IPX7
Mõõtmed 240 x 24 mm
Kaal 55 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles