Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Sharp-X juukselõikur

ENCHEN Sharp-X juukselõikur
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457630
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Juukselõikusmasin ENCHEN Sharp-X

ENCHENiga tunnete end nagu koduses juuksurisalongis. Juukselõikur Sharp-X on varustatud titaanist ja keraamilistest teradega, mis võimaldavad juukseid kiiresti ja täpselt lõigata. Seade töötab juhtmevabalt ja on väga mugav. Selle mootori pöörlemiskiirus ulatub 6200 p/min, mis tagab uskumatult tõhusa töö. Samuti on võimalik reguleerida tera pikkust vahemikus 0,8-2mm. Komplektis on ka 4 kammikinnitust ja kamm.

Spetsiaalselt disainitud tera

ENCHEN Sharp-X raseerija sobib ideaalselt nii õhukestele kui ka paksudele juustele. See on varustatud keraamiliste ja titaanist teradega, mis on väga kõvad, vastupidavad ja korrosioonikindlad. Samuti on need nahale meeldivad ega põhjusta allergiat. Nii et te ei pea ärrituse pärast muretsema! Lisaks suurendavad ümarad nurgad kasutusohutust ja vähendavad vigastuste ohtu.

Muljetavaldav esitus

Mis teeb ENCHEN Sharp-X raseerija veel nii tõhusaks? Seade on varustatud kaasaegse võimsa mootoriga, mis saavutab kiirused kuni 6200 p/min. See võimaldab kiiret ja tõhusat pügamist. Raseerija on ka äärmiselt vaikne. Müratase ei ületa 65 dB. Nii saate seda hõlpsalt kasutada oma beebi juuste trimmimiseks – ärge muretsege, et häiriv müra teda häirib!

Kasutusmugavus

Pakkuge juuste lõikamisel rohkem mugavust. Raseerija sobib ideaalselt kätte ja seda on väga lihtne kasutada. Kerge ja mugav, ka selle transportimine ei tekita teile probleeme. Võtke see puhkusele kaasa ja kasutage seda alati, kui soovite! Samuti saate hõlpsalt eemaldada seadme pea ja loputada seda jooksva vee all, et tagada optimaalne hügieen, vähendada bakterite kasvu ja vältida nahaprobleeme.

Reguleeritav tera pikkus

Kohandage oma pardlit vastavalt oma vajadustele ja saavutage soovitud tulemused hõlpsalt. Seade on varustatud spetsiaalse valikukettaga, mis võimaldab 5-astmeliselt reguleerida tera pikkust vahemikus 0,8-2 mm. Nii saate näiteks habemenuga oma lapse juukseid trimmida ja tema põsepõletust kujundada. Komplektis on ka 4 kammikinnitust (3-12mm), et muuta erinevate soengute loomine veelgi lihtsamaks.

Juhtmevaba töö

Sharp-X raseerija töötab juhtmevabalt. Nii saate end kaablitest vabastada ja teil on lõikamisel rohkem vabadust! Vastupidav aku tagab pika tööea ning seadme laadimine võtab aega vaid umbes 3 tundi. Komplekti kuulub ka praktiline USB-kaabel, millega saad laadida pardlit mitte ainult tavalisest laadijast, vaid ka näiteks toitepangast või arvutist.

Kasti

  • Juukselõikusmasin
  • Crest
  • Tera õli
  • Laadimiskaabel (USB)
  • Puhastushari
  • 4 kammitarvikut (3-12 mm)
Bränd ENCHEN
Mudel Sharp-X
Värv Hõbedane
Kiirus 6200 pööret minutis
Müratase u. 65 dB
Nimipinge 5V
Hinnatud jõud 4 W
Laadimisaeg u. 3 tundi
Tera pikkuse reguleerimine 0,8-2 mm
Mõõtmed 4,5x17 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles