Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Pop Clean seebi dosaator

ENCHEN Pop Clean seebi dosaator
Pole laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457644
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Seebi dosaator ENCHEN Pop Clean

Piirata kokkupuudet bakteritega. Puutevaba seebi dosaator ENCHEN Pop Clean aitab teil hoolitseda teie ja teie pere tervise eest. See võimaldab teil valida 2 töörežiimi vahel ja kestab kuni 90 päeva ühe laadimisega. Sellel on ka veekindluse reiting IPX4. See vahutab seepi optimaalselt, võimaldades teil käsi põhjalikumalt pesta.

Tervise ja hügieeni huvides

Sageli võib tavalistes dosaatorites leida palju baktereid. Valides ENCHENi puutevaba automaatse dosaatori, vähendate oma kokkupuudet mikroobidega! Toode on varustatud infrapunasensoriga, mille ulatus on kuni 4,5 cm – lihtsalt viige oma käsi selle juurde ja see tekitab kohe paksu seebivahtu, mis mõne aja pärast teie käele satub.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

ENCHEN Pop Clean jaotur on suurepärane valik kogu perele. Sellel on 2 vahu helitugevuse seadistust, nii et seda saavad edukalt kasutada lapsed ja täiskasvanud. Saadaval on valge režiim (umbes 1,1 g) ja sinine režiim (umbes 0,55 g). Pop Cleaniga saad pesta käsi põhjalikult ilma seepi raiskamata!

Veelgi rohkem mugavust

Seebinõu dosaatorisse täitmine ei tekita teile probleeme. Selle maht on koguni 280 ml - sellest piisab 90 päevaks kasutamiseks. Seade on ka IPX4 veekindel. Asetage see muretult vanni – juhuslik pritsimine ei kujuta sellele erilist ohtu. Dosaatori toiteks on vaja ainult 3 AA patareid (ei ole komplektis), mida saate hõlpsasti osta paljudest kauplustest.

Bränd ENCHEN
Nimi Automaatne vahtseebi dosaator
Mudel Pop Clean
Värv Valge
Nimipinge 4,5 V
Hinnatud jõud 1,5 W
Seebimahuti maht 280 ml
Veekindel IPX4
Toiteallikas 3 AA patareid
Mõõtmed 85x70x190 mm
Kaal 256 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles