Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Mocha S Elektriline pardel

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1467618
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Mocha S raseerija

ENCHENiga muutub habemeajamine ja habeme kujundamine veelgi lihtsamaks. Mocha S raseerija on varustatud kvaliteetsete Saksamaalt imporditud teradega ning tänu liigutatavatele lõikepeadele libiseb see ideaalselt üle naha. IPX7 veekindluse reiting muudab selle puhastamise lihtsaks ja 5200 RPM mootor tagab selle tõhusa töötamise. Seade on ka väga mugav kasutada ja pika tööajaga.

Kiire ja tõhus raseerimine

Muutke habeme ajamine ja lõikamine lihtsamaks. Raseerija on varustatud kolme liigutatava lõikepeaga, nii et see libiseb sujuvalt üle naha ja järgib täpselt teie näokuju. Sellel on ka suurepärase kvaliteediga põhi- ja lisaterad, nii et see eemaldab kiiresti ja tõhusalt isegi kõige lühemad karvad, põhjustamata ärritust või lõikeid.

Võimas mootor

Mis võimaldab habemenuga nii tõhusalt ja usaldusväärselt töötada? Mocha S-i jõuallikaks on Jaapanist imporditud Mabuchi mootor, mis saavutab kiiruse kuni 5200 p/min. See tagab ka väiksema energiatarbimise. Raseerija on ka üllatavalt vaikne. Öelge tüütu müraga hüvasti ja nautige mugavat raseerimist!

Veekindel IPX7

Mocha S on IPX7 veekindel, nii et saate raseerida kuivalt või märjaks vahuga. Raseerijat võid pesta ka jooksva vee all – nii hoiad seda kauem suurepärases seisukorras. Magnetlõikepead muudavad seadme puhastamise ka lihtsamaks – vajadusel saab need lihtsalt lahti võtta ja nende alla kogunenud mustuse eemaldada.

Pikk tööaeg

Tänu seadme juhtmevabale disainile saate end kaablitest vabastada ja teil on raseerimise ajal rohkem liikumisvabadust. Mocha S-l on sisseehitatud kauakestev aku, nii et see võib täislaetud aku vastu pidada kuni 2 kuud. Komplekti kuulub ka USB-C kaabel pardli mugavaks laadimiseks. Seadme täielikuks taastöötamiseks kulub vaid umbes 1,5 tundi!

Usaldusväärsus reisil

Te ei pea enam reisimise ajal loobuma võimalusest habet mugavalt kujundada. Pardli juhtmeta, kuid kompaktne disain tähendab, et saate selle endaga kõikjale kaasa võtta. Saate selle hõlpsalt seljakotti või kotti mahutada. Samuti on olemas reisiluku funktsioon, et vältida seadme juhuslikku aktiveerimist transportimise ajal.

Kasti

  • habemenuga
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Puhastushari
  • Kasutusjuhend
Bränd ENCHEN
Nimi Elektriline pardel
Mudel Mocha S
Võimsus 5 W
Nimipinge 3,7 V
Laadimispinge 5V
Laadimisaeg Umbes 90 min.
Laadimisliides USB-C
Töötunnid Umbes 90 min.
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles