Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Mint5 sonic hambahari (sinine)

ENCHEN Mint5 sonic hambahari (sinine)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1458005
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari ENCHEN Mint5 (sinine)

Enchen Mint 5 sonic hambahari aitab teil hoolitseda kauni ja terve naeratuse eest. Sellel on valida kolme režiimi vahel ja sellel on nutikas taimer, mis jälgib teie harjamise aega. Mint 5 on ka IPX7 veekindel, mistõttu on seda lihtne puhastada. See kestab kuni 14 päeva ilma laadimiseta ja jätab meelde viimati kasutatud režiimi. Lisaks on see varustatud reisilukuga, et vältida seadme kogemata sisselülitamist transpordi ajal.

3 töörežiimi

Häälestage Mint 5 jõudlust vastavalt teie vajadustele. Enchen Sonicu hambahari pakub kolme režiimi vahel, et vastata kasutajate erinevatele ootustele. Clean puhastab hambaid põhjalikult, Sensitive aga sobib tundlikele hammastele ja esmakasutajatele. Ja viimane režiim (Gum Health Care) eemaldab plekkidest. Lisaks teavitab teid valitud režiimist vastava värvi spetsiaalne indikaator.

Läbimõeldud disain

Mint 5 hambahari on hoolikalt disainitud, et muuta selle kasutamine lihtsaks ja mugavaks. See on IPX7 veekindel, nii et saate seda hõlpsalt puhastada, ja reisilukk hoiab ära hambaharja kogemata sisselülitamise transpordi ajal. Lisaks jätab hambahari meelde, millist režiimi te viimati kasutasite, ja tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatava ala vahetamist.

Ühe laadimisega kuni 14 päeva

Enchen Mint 5 on varustatud 600 mAh akuga, mis tagab ühe laadimisega kuni 14 päeva kasutusaega – kui kasutada hambaharja kaks korda päevas 2 minuti jooksul. Veelgi enam, paketis on USB-C laadimiskaabel, millega saab seadme energiavarusid täiendada. Umbes 2 tunni pärast on toode valmis edasiseks kasutamiseks.

Kaasas

  • pintsel
  • vihje
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Enchen
Mudel piparmünt 5
Värv sinine
Hinnatud jõud 1,5 W
Nimipinge 5 V
Laadimisaeg 2 tundi
Töötunnid OKEI. 14 päeva
Aku mahutavus 600 mAh
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles