Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Mint 3 niisutaja (roosa)

ENCHEN Mint 3 niisutaja (roosa)
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1459206
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ENCHEN Mint 3 suuvesi (roosa)

Hoolitsege Encheniga täieliku suuhügieeni eest. Suudušš tagab täiusliku puhtuse. Tänu spetsiaalse otsiku poolt juhitavale veejoale jõuab see kõige väiksematesse nurkadesse, eemaldades toidujäänused hammaste ja igemete vahelt. Seade pakub 3 töörežiimi ning automaatne väljalülitusfunktsioon kaitseb akut kulumise eest. Eemaldatav pea muudab selle transportimise lihtsaks, nii et suudušš ENCHEN Mint 3 võib teid igal reisil kaasas olla. IPX7 veekindel.

Enchen/Mint3-roosa/4

Kohandage selle toimimine vastavalt oma vajadustele

Saate valida ühe kolmest režiimist – tavaline, õrn ja pulseeriv. Kõik need tagavad optimaalse suuhügieeni. Teie hambad säravad puhtalt juba 3 minutiga – selle aja möödudes lülitub seade automaatselt välja. Võimas aku tagab kuni 20 päeva kasutusea. Laadimine toimub kaasasoleva USB-C kaabli abil.

Enchen/Mint3-roosa/1

Mugav kasutamine

Hoolitse oma suuhügieeni eest kõikjal, kus viibid! Suudušiotsik mahub kergesti veepaaki, nii et sa ei pea muretsema, et see transportimisel puruneb või kaotsi läheb. Lisaks on suudušil IPX7 veekindluse reiting, nii et miski ei takista teil seda duši all kasutamast.

Enchen/Mint3-roosa/8

Paki sisu

  • Suuline dušš
  • USB C kaabel
  • juhiseid
Tootja Enchen
Mudel Meeldib 3
Värv Roosa
Tonnaaž 140 ml
Töötunnid Kuni 20 päeva
Veekindel IPX7
Toiteallikas Aku

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles