Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN HUNTER juukselõikusmasin

ENCHEN HUNTER juukselõikusmasin
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457960
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juukselõikurid ENCHEN HUNTER

Juukselõikusmasina abil saate hõlpsalt saavutada oma unistuste tulemusi ja säästa juuksuri külastamiseks kuluvat raha. Seadmel on kvaliteetsed terad ja võimas mootor, mistõttu on selle töö tõhus. Lisaks ei tekita see häirivat müra ja võimaldab reguleerida tera pikkust vahemikus 0,8 mm kuni 2 mm.

Ärge muretsege kärbete pärast

Raseerija läbimõeldud disain tagab ohutu kasutamise. Seadmel on R-tüüpi tera ja see on külgedelt ümardatud, nii et te ei pea muretsema enda lõikamise pärast.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Raseerija võimaldab reguleerida tera pikkust 0,8 mm kuni 2 mm. Tänu sellele sobib Enchen HUNTER hästi mitte ainult juuste lõikamiseks, vaid ka vuntside, habeme või põskhabeme kujundamiseks.

Kvaliteetsed terad

Keraamilised ja titaanist terad tagavad Enchen HUNTERi täpsuse, et saaksite nautida suurepäraseid tulemusi. Veelgi enam, terad ei kuumene kasutamise ajal, nii et saate neid kasutada, kartmata põletada.

Läbimõeldud disain

Raseerimispea on konstrueeritud nii, et selle kasutamine ei tekita ebamugavust ega ärritust. Lisaks on seadmel võimas mootor, mis töötab kiirusel 8000 p/min – see ei tekita tõmbetunnet ning tagab kiire ja täpse lõikamise. Lisaks on müratase vaid <55 dB, nii et te ei pea muretsema häiriva müra pärast.

Mugav laadimine

Pardel on varustatud taaslaetava 800 mAh akuga, mis tagab ühe laadimisega umbes 45 minutit kasutusaega. Vajadusel saate seadet laadida kaasasoleva USB-kaabli abil. Umbes 2 tunni pärast on toode valmis edasiseks kasutamiseks.

Kaasas

  • habemenuga
  • kammitarvikud x4
  • hari
  • tera õli
  • puhastushari
  • USB laadimiskaabel
Tootja Enchen
Mudel JAHIMEES
Hinnatud jõud 3 W
Nimipinge 220 V~
Sagedus 50 Hz
Aku mahutavus 800 mAh
Töötunnid 45 min.
Laadimisaeg 2 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles