Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Enrollor 2-in-1 juuste sirgendaja ja lokirull

ENCHEN Enrollor 2-in-1 juuste sirgendaja ja lokirull
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457962
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ENCHEN Enrollor 2-in-1 juuste sirgendaja ja lokirull

Looge Enchen Enrolloriga ainulaadne soeng. Juuste sirgendaja ja lokirullid võimaldavad juukseid nii lokkida kui ka sirgendada. See kuumeneb kiiresti (30 sekundit) ja hoiab seatud temperatuuri. Lisaks ei tekita see pingulustunnet ega kahjusta juukseid.

Soojeneb kiiresti

Sirgendaja ja lokirull on varustatud alumiiniumisulamist paneeliga, mis kuumeneb koheselt. Seadmel kulub kasutusvalmis vaid umbes 30 sekundit. See lahendus säästab teie aega ja loob teie unistuste soengu võimalikult lühikese ajaga.

Kasutusohutus

Enchen Enrollor on loodud pakkuma teile maksimaalset mugavust ja ohutust. Tänu oma läbimõeldud disainile ei tekita see tõmbamistunnet ega kahjusta juukseid, mistõttu saab seda muretult kasutada.

Reguleeritav temperatuur

Arvestades erinevate kasutajate vajadusi, on Encheni juuksesirgendaja ja lokirull varustatud temperatuuri reguleerimise funktsiooniga vahemikus 140°C kuni 200°C. Tänu sellele sobib õhukestele, paksudele ja värvilistele juustele. Kõik, mida pead tegema, on klõpsata vastavat nuppu. Lisaks kuvatakse valitud väärtus sisseehitatud ekraanil.

Tootja Enchen
Mudel Registripidaja
Värv roosa
Soojenemise aeg 30 s
Kütteseade PTK
Nimipinge 100–240 V
Temperatuuri vahemik 140°С - 200°С
Nimisagedus 50 Hz
Hinnatud jõud 32 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles