Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Enroller Pro juuksekoolutaja

ENCHEN Enroller Pro juuksekoolutaja
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1467626
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Juuksekoolutaja ENCHEN Enrollor Pro

Looge pimestavaid laineid ja avaldage kõigile muljet vapustava soenguga. ENCHENi lokitangid võimaldavad teil kiiresti ja turvaliselt juukseid soengusse seada, muretsemata nende kahjustamise pärast. Samuti on see äärmiselt lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Samuti võimaldab see kolmeastmelist temperatuuri reguleerimist vahemikus 160°C/180°C/200°C.

Kiire ja tõhus stiil

ENCHEN Enrollor Pro juuste lokitangid võimaldavad teil luua oma unistuste soengu vaid mõne minutiga. Soojeneb koheselt – piisab umbes 30 sekundist. See on varustatud 28 mm läbimõõduga lokirullidega, mis võimaldab kiiresti ja tõhusalt erinevaid juukselõike stiilida. Hankige hämmastavaid laineid ja nautige kauakestvaid tulemusi!

3-astmeline temperatuuri reguleerimine

Enrollor Pro sobib ideaalselt erinevatele juuksetüüpidele. See pakub kolmeastmelist temperatuuri reguleerimist, nii et saate seda hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Temperatuur 160°C sobib õhukestele ja normaalsetele juustele. 180°C sobib paksudele ja karedatele juustele. 200°C saab edukalt kasutada professionaalseks stiiliks.

Ohutu juustele.

Enam ei pea muretsema soengu ajal tekkivate juuste kahjustamise pärast. Muuhulgas koosnevad juuksekoolutaja lokirullid eeterlike õlide kihist ja keraamilisest kihist optimaalseks hoolduseks. Tänu sellele muutuvad juuksed erakordselt siledaks, ei kortsu ega elektristu ning soengu tegemine pole enam probleem!

Mugav

Seade mahub ideaalselt kätte ja on väga mugav kasutada. Selle abiga saavad isegi algajad kasutajad hõlpsalt ilusaid laineid luua. Veelgi enam, tänu hoolikalt läbimõeldud disainile ei kuumene juuksekoolutaja korpus. Nii et te ei pea muretsema põletuse pärast.

Bränd ENCHEN
Mudel Registreerimine Pro
Värv Valge
Soojenemise aeg u. 30 sekundit
Temperatuur 160°С/180°С/200°С
Nimipinge 100-240V
Nimisagedus 50 Hz
Hinnatud jõud 73 W
Rulli läbimõõt 28 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles