Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN BOOST 2-B juukselõikusmasin

ENCHEN BOOST 2-B juukselõikusmasin
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457959
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ENCHEN BOOST 2-B juukselõikur

Encheni juuksefreesiga säästate aega ja raha. Seade on varustatud 4600 p/min mootori ja ümarate labadega ohutuks kasutamiseks. Seade pakub reguleeritavat vahemikku 0,7 mm kuni 21 mm, seega pole lisatarvikuid vaja. Lisaks on BOOST 2-B-l turborežiim ja ergonoomiline disain. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja USB-C-port muudab laadimise lihtsaks.

Enchen/BOOST-2-B/4

Täpne

Toode on varustatud suure jõudlusega mootoriga, mis töötab kiirusel 4000 p/min ja kasutab sagedusmuundamistehnoloogiat (EC001). Samuti pakub see turborežiimi (4600 p/min), mis võimaldab niita veelgi kiiremini. Lisaks on seadmel kvaliteetsed terad. Kammitarviku pikkust saate reguleerida vahemikus 0,7 mm kuni 21 mm.

Enchen/BOOST-2-B/2

Läbimõeldud disain

BOOST 2-Bt on ergonoomilise disainiga – habemenuga sobib ideaalselt teie kätte. Lisaks on sellel üks nupp, nii et selle kasutamisel pole probleeme. Lisaks on seadme pead lihtne lahti võtta ja puhastada. Raseerija on vaikne (55 dB) ja nanokeraamilised terad on vastupidavad ega kuumene nii kiiresti kui roostevabast terasest terad.

Enchen/BOOST-2-B/1

Ohutu kasutada

Seade on ette nähtud ohutuks kasutamiseks. Ümarate külgedega terad väldivad vigastusi ning aku laetuse taset näitab spetsiaalne valgusindikaator. Lisaks on see varustatud intelligentse ESM-laadimissüsteemiga, mis vastutab energiatarbimise ja -jaotuse jälgimise eest, et tagada kvaliteetne jõudlus ka siis, kui aku laetuse tase on madal.

Enchen/BOOST-2-B/7

Mugav laadimine

Encheni juukselõikur on varustatud laetava akuga, mis tagab ühe laadimisega umbes 2 tundi tööd. Sellel on ka USB-C port, et saaksite seda hõlpsalt laadida. Samuti saate ühendada BOOST 2-B arvuti, toiteallika või seinalaadijaga. Umbes 3 tunni pärast olete valmis tööd jätkama.

Enchen/BOOST-2-B/8

Kasti sisu

  • habemenuga
  • puhastushari
  • raseerimisõli
  • USB-C laadimiskaabel
  • juhiseid
Tootja Enchen
Mudel BOOST 2-B
Värv Must
Esitus 3W – 4000 p/min, Turbo režiim – 4600 p/min
Tööaeg OKEI. 2 tundi
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi
Terad nanokeraamika
Müratase 55 dB
Kaal 142 g
Mõõtmed 165 x 42 mm
Tera pikkuse reguleerimine 0,7-21 mm
Materjal ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles