Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Blackstone-C elektriline pardel

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Elektriline pardel ENCHEN Blackstone-C

ENCHEN Blackstone-C juhtmeta habemenuga ei saa mitte ainult habet raseerida, vaid ka vormida. Seade on varustatud kolme liigutatava iseterituva teraga ning sellel on ka sisseehitatud trimmer. Võimaldab raseerida nii kuiv- kui märjalt. Iseloomustab võimsus 5 W ja tööaeg kuni 90 minutit. Kerge ja praktiline, pakub kõrgetasemelist mugavust ja on ideaalne reisikaaslane.

Enchen/Blackstone-C/3

Kiirus, täpsus, ohutus

Kuni 3 liigutatavat lõikepead muudavad raseerimise veelgi kiiremaks. Tänu läbimõeldud disainile sobivad need ideaalselt nahaga, kohanduvad ideaalselt näokujuga ja eemaldavad tõhusalt ka kõige lühemad karvad. Seadme terad on valmistatud kvaliteetsest terasest ja teritatakse automaatselt raseerimise ajal, mis pikendab oluliselt nende kasutusiga. Samuti ei pea te muretsema ärrituse ega sisselõigete pärast.

Enchen/Blackstone-C/1

Kohandatud teie vajadustele

Pardlit saab kasutada nii kuivalt kui märjalt raseerimiseks. Kas vajate kiiret raseerimist enne tööd? Värskendav raseerimine teie lemmikvahu või -geeliga? Miski ei saa sind peatada! Saate lihtsalt seadme pea eemaldada ja jooksva vee all loputada ning pärast kuivamist uuesti kasutada. Nii hoolitsed paremini oma hügieeni eest ja väldid nahaprobleemide teket!

Enchen/Blackstone-C/2

Muljetavaldav esitus

Võimas mootor tagab pardli usaldusväärse töö. Seadme võimsus on 5 W ja helitugevus vaid umbes 67 dB – unusta häiriv müra! Toode kasutab ka intelligentset ESM süsteemi, mis tagab tõhusa töö peaaegu kõigis olukordades. Pardel töötab optimaalse kiirusega isegi siis, kui aku on tühi.

Enchen/Blackstone-C/10

Sisseehitatud trimmer

ENCHENiga saate oma välimuse eest veelgi paremini hoolt kanda. Blackstone-C habemenuga ei saa te mitte ainult habet raseerida, vaid kujundada ka põskhabemeid või vuntse. Seadmel on sisseehitatud trimmer, mis tagab vajaliku täpsuse. Pöörake tähelepanu igale detailile ja näidake kõigile oma ainulaadset stiili!

Enchen/Blackstone-C/6

Vastupidav aku

Ärge kartke oma pardlit sageli uuesti täita. Seade on varustatud kauakestva akuga, mis suudab töötada kuni 90 minutit! Veelgi enam, laadimiseks kulub kaasasoleva USB-C kaabli abil vaid tund. Kas unustasite kogemata oma habemenuga laadida? Pole probleemi – seade töötab juhtme kaudu. Lihtsalt ühendage see vooluvõrku ja kujundage oma habe!

Enchen/Blackstone-C/9

Mugav kasutamine

Blackstone-C raseerija kasutamine on äärmiselt lihtne ja mugav. See on varustatud lühise- ja ülelaadimiskaitsega ning sellel on ka spetsiaalne indikaator, mis annab teavet aku laetuse oleku kohta. Kerge ja praktiline – sobib ideaalselt kätte. See tuleb kasuks ka reisil olles – mahub hõlpsasti kohvrisse või kotti. Te ei pea enam reisides kasutamata võimalust habet vormida!

Enchen/Blackstone-C/7

Kasti sisu

  • Raseerija
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Puhastushari
  • Pea kaitse
Bränd ENCHEN
Nimi Elektriline pardel
Mudel Blackstone-S
Värv Must
Nimipinge 5V
Hinnatud jõud 5 W
Müratase OKEI. 67 dB
Laadimisaeg OKEI. 1 tund
Tööaeg OKEI. 90 minutit
Laadija USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles