Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Blackstone-3 elektriline pardel

ENCHEN Blackstone-3 elektriline pardel
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457635
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Blackstone-3 elektriline pardel

Ostke habemenuga, mis saab hakkama iga ülesandega. ENCHEN Blackstone-3 on IPX7 veekindel ja varustatud kolme lõikepeaga kiireks ja tõhusaks raseerimiseks. Sellel on ka sisseehitatud trimmer ja nutikas ekraan, mis annab teile lihtsa juurdepääsu kõige olulisemale teabele. Iseloomustab pikk tööaeg kuni 150 minutit.

Enchen/Blackstone-3/4

Tõhus raseerimine

Andke endale kiire, tõhus, kuid ohutu raseerimine. ENCHEN seade on varustatud 3 liigutatava lõikepeaga, mis kohanduvad ideaalselt näokujuga ja libisevad sujuvalt üle naha, eemaldades ka kõige lühemad karvad. Raseerimisterad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et te ei pea ärrituse pärast kartma. Lisaks võimaldab Blackstone-3 raseerida nii kuiva kui ka märjalt.

Enchen/Blackstone-3/8

Veekindel IPX7

Raseerija puhastamine ei tekita probleeme. Seade on IPX7 standardi järgi veekindel – isegi vette kukkudes ei juhtu midagi! Saate seda kergesti puhastada, vähendades seeläbi bakterite kasvu ja nahaprobleemide ohtu. Ärge muretsege, et unustate habemenuga pesta: regulaarsed eriteatised ekraanil tuletavad teile seda meelde.

Enchen/Blackstone-3/10

Tööaeg kuni 150 minutit

Nautige kauakestvat juhtmeta pardli jõudlust. Vastupidav aku tähendab, et täislaetud seadet saab kasutada kuni 150 minutit! Lisaks saate seda kaasasoleva USB-C-kaabli abil laadida umbes 1,5–2 tunniga. Pardel töötab ka juhtmega laadijaga. Isegi kui unustate selle laadida, saate selle lihtsalt ühendada ja raseerida probleemideta!

Enchen/Blackstone-3/2

Usaldusväärne jõudlus

Seade on varustatud võimsa mootoriga, selle võimsus on 5 W. See muudab raseerimise veelgi tõhusamaks. Pealegi on pardel vaatamata oma tohutule võimsusele üllatavalt vaikne – ainult umbes 67 dB. Kuid see pole veel kõik – tänu kasutatud tehnoloogilistele lahendustele töötab seade optimaalse kiirusega ka tühja akuga.

Enchen/Blackstone-3/1

Lisafunktsioonid

ENCHEN Blackstone-3 raseerija annab teile kõik, mida vajate habeme kujundamiseks. Seade on varustatud sisseehitatud praktilise trimmeriga, mis võimaldab mugavalt ja täpselt trimmida vuntsid ja põskpõletid. Kõik, mida pead selle kasutamiseks tegema, on vajutada nuppu. Pardliga on kaasas ka nutikas ekraan, mis kuvab muuhulgas puhastusmeeldetuletusi ja aku protsenti.

Enchen/Blackstone-3/6

Ideaalne reisikaaslane

Ärge jätke kasutamata võimalust reisil olles habet kujundada. Blackstone-3 raseerija sobib suurepäraselt reisimiseks – see on kerge ja seda on lihtne kotti visata. Sellel on ka spetsiaalne lukk, mis hoiab ära seadme kogemata sisselülitamise transpordi ajal. Toode on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust – te ei pea kartma, et see saab kahjustada.

Enchen/Blackstone-3/9

Kasti sisu

  • Raseerija
  • Laadimiskaabel (USB-C)
Bränd ENCHEN
Nimi Pöörlev pardel
Mudel Blackstone-3
Värv Must
Nimipinge 5V
Hinnatud jõud 5 W
Helitugevuse tase OKEI. 67 dB
Laadimisaeg OKEI. 1,5-2 tundi
Tööaeg OKEI. 150 minutit
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX7
Mõõtmed 51x155 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles