Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Aurora T3 sonic hambahari (roheline)

ENCHEN Aurora T3 sonic hambahari (roheline)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1459205
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari ENCHEN Aurora T3 (roheline)

Hankige naeratus, mis avaldab muljet. ENCHEN Aurora T3 sonic hambahari võimaldab teil korralikult hoolitseda suuhügieeni eest ja ka hambaid valgendada. Seadet iseloomustab kõrge vibratsioonisagedus, mis ulatub kuni 42 000 vibratsioonini minutis. See pakub kuni 3 režiimi – igaüks neist võimaldab valida ühe kolmest intensiivsuse tasemest. Taimer aitab kontrollida hambapesu aega ning tänu võimsale 2500 mAh akule piisab ühest laadimisest, et hambaharja kasutada kuni 90 päeva. Tähelepanu väärib ka IPX7 veekindlusaste ning reisilukk, mis võimaldab seadet mugavalt transportida.

Ideaalne kõigile

Hoolitse oma hammaste tervise eest ENCHENi toodetega. Sonic-hambahari pakub 3 harjamisrežiimi, millest igaüks võimaldab valida intensiivsuse taseme 3 valiku hulgast. Seega vastab see erinevate kasutajate kõikidele vajadustele. Puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Valimisel muutub taustvalgustuse värv roosaks. Teine režiim – Sensitive – on tähistatud lillaga ja sobib ideaalselt neile, kellel on äärmiselt tundlikud igemed. Viimane režiim on "Valgendamine". See on märgitud kollase värviga ja aitab teil hambaid valgendada.

Usaldusväärne jõudlus

ENCHEN sonic hambaharjaga võid olla kindel, et puhastad tõhusalt ka raskesti ligipääsetavad kohad suus. Aurora T3 on varustatud võimsa mootoriga, mis võimaldab tal töötada sagedustel kuni 42 000 vibratsiooni minutis. Seade eemaldab 10 korda rohkem hambakattu kui manuaalsed hambaharjad. Suurendage oma enesekindlust kauni naeratusega!

Kasutusmugavus

Aurora T3 on varustatud praktilise nupuga, mis võimaldab seadet kiiresti sisse ja välja lülitada, valida režiimi ja intensiivsust. See pole veel kõik! Hambahari jätab meelde viimati kasutatud režiimi. Indikaatortuli teavitab teid selle tööst. Isikupärastage oma seadet ja nautige hämmastavaid tulemusi!

Nutikas taimer

Hambaid on mugav pesta, ilma et peaksite kontrollima hambapesu alustamisest möödunud aega. Aurora T3 mudelisse sisseehitatud nutikas taimer tuletab iga 30 sekundi järel meelde puhastustsooni vahetamist. Seade lülitub automaatselt välja 2 minuti pärast, nii et võite olla kindel, et kulutate piisavalt aega suuhügieenile. Panusta ENCHENiga mugavusele, funktsionaalsusele ja tõhususele!

Muljetavaldav käitusaeg

ENCHEN sonic hambahari on varustatud võimsa 2500mAh akuga. Tänu sellele piisab ühest laadimisest, et seadet kasutada 360 minutit ehk kuni 90 päeva! Kaasasoleva aluse ja laadimiskaabli abil saate akut laadida umbes 12 tunniga. Kõik, mida pead tegema, on ühendada baas ühilduva seadmega, millel on USB-port. Kui hambahari on laadijaga ühendatud, süttib märgutuli.

Tähelepanu detailidele

Sa ei pea end piirama ja ENCHEN sonic hambaharja võid vabalt kasutada vannis või duši all. Seade on IPX7 veekindel. See tähendab, et saate seda probleemideta pesta ka jooksva vee all. Lisaks on Aurora T3 mudelil reisilukk, mis võimaldab teil hambaharja hõlpsalt transportida. Võtke seade reisile kaasa ja avaldage muljet kauni naeratusega.

Sisaldab:

  • Vahetatava otsaga hambahari x1
  • Asendusotsak x1
  • Laadimisalus x1
  • USB/USB-C laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja ENCHEN
Mudel Aurora T3
Veekindel IPX7
Sisendvõimsus 5 VDC / 1 A
Vibratsiooni sagedus 42 000 vibratsiooni minutis
Tööaeg taimeriga 2 minutit
Töörežiimid Puhastav, tundlik, valgendav
Aku mahutavus 2500 mAh
Laadimisaeg 12 tundi
Tööaeg 360 minutit (90 päeva)
Mõõtmed 250 x 26 mm
Värv Roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles