Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ENCHEN Aurora T+ sonic hambahari (punane)

ENCHEN Aurora T+ sonic hambahari (punane)
Pole laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457654
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Sonic hambahari ENCHEN Aurora T+

Nüüd saate oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolitseda. ENCHEN Aurora T+ sonic hambaharja vibratsioonisagedus on kuni 40 000 vibratsiooni minutis ja see on varustatud kvaliteetsete DuPont harjastega. Selle usaldusväärset jõudlust kinnitab FDA sertifikaat. Valikus on kuni 3 režiimi ja 3 intensiivsuse taset, mille abil saate seadet optimaalselt oma vajadustele vastavaks kohandada. Hambaharjal on ka pikk tööaeg ja IPX7 veekindlus.

Usaldusväärne jõudlus

Aurora T+ puhastab kergesti ka suupiirkonnad, kuhu tavaline hambahari ei ulatu. Seade on varustatud võimsa mootoriga, mis võimaldab tal töötada sagedusega kuni 40 000 vibratsiooni minutis. See tähendab, et see tuleb kergesti toime isegi väga tõrksate plekkidega. Tahvel, toidujäägid – selle eest ei saa midagi salata! ENCHEN võimaldab teil nautida kaunist ja tervet naeratust.

Spetsiaalselt välja töötatud näpunäited

Hambaharjapeadel on DuPonti ümarad harjased, mis võimaldavad teil hambaid põhjalikult, kuid siiski ohutult pesta. Ärge kartke emaili kahjustada! Aurora T+ tegeleb mustusega kiiresti ja tõhusalt. See eemaldab kergesti plekid isegi raskesti ligipääsetavatest suupiirkondadest, näiteks hammaste vahelt ja igemete ümbrusest. Komplektist leiate ka varuotsiku.

3 režiimi – 3 intensiivsuse taset

Aurora T+ sonic hambahari rahuldab ka kõige erinevamad kasutajate vajadused. See võimaldab valida 3 töörežiimi vahel. Puhastamine sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Sensitive sobib inimestele, kellel on tundlikud hambad või kes pole kunagi varem sonic hambaharja kasutanud. Tervishoid aitab teil tõrksatest plekkidest lahti saada. Samuti saate valida 3 vibratsiooni intensiivsuse taseme vahel. See suurendab kombinatsioonide koguarvu 9-ni!

Nutikas taimer

Optimaalne hammaste pesemise aeg on 2 minutit. Siiski ei pea te seda meeles pidama ega aeg-ajalt kella vaatama! Aurora T+ hoolitseb selle eest teie eest. Hambahari on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab teile iga 30 sekundi järel väikese pausiga meelde harjatava ala vahetamist. 2 minuti pärast lakkab seade automaatselt töötamast. ENCHENiga võid olla kindel, et pesed hambaid täpselt nii kaua kui vaja!

Ühe laadimisega kuni 2 nädalat kasutusaega

Ärge muretsege, et peate oma hambaharja sageli laadima. Aurora T+-l on sisseehitatud 500 mAh aku. Tänu sellele võib täislaetud aku vastu pidada kuni 14 päeva, eeldusel, et kasutate seda kaks korda päevas. Hambaharja laadimine võtab vaid umbes 2 tundi. Kaasasolev USB-C kaabel võimaldab selle ühendada näiteks laadija või akuga.

Veekindel IPX7

Kasutage muretult oma hambaharja vannis või duši all. Seade on veekindel vastavalt IPX7 standardile. Isegi kui see käest libiseb ja korraks vette kukub, ei juhtu sellega midagi! Samuti saate seda ilma probleemideta puhastada. Pidage seda meeles, et saaksite pikendada selle eluiga, hoida seda suurepärases seisukorras ja vähendada bakterite kasvu ohtu. Pärast iga kasutuskorda peske oma hambaharja lihtsalt jooksva vee all!

Kasti

  • Sonic hambahari
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Kasutusjuhend
Bränd ENCHEN
Nimi Magnetlevitatsiooniga elektriline hambahari Sonic
Mudel Aurora T+
Värv Punane
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 vibratsiooni minutis
Harjased DuPont
Hinnatud jõud 1,5 W
Laadimisliides USB-C
Laadimisaeg u. 1,5 tundi
Aku 3,7 V / 500 mAh
Tööaeg u. 14 päeva (kasutamisel 2 korda päevas 2 minuti jooksul)
Veekindel IPX7
Mõõtmed 250 x 26 x 26 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles