Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EN001 Mocha N nina trimmer

EN001 Mocha N nina trimmer
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457642
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Mocha N ninalõikur

Ütle hüvasti soovimatute juustega! ENCHEN Mocha N nina trimmer eemaldab kiiresti ja tõhusalt isegi väga tõrksad karvad. See on varustatud võimsa mootoriga, mille kiirus ulatub 6000 pööret minutis. Seade tagab ühe laadimisega umbes 120 minutit tööaega ja on IPX7 veekindel, et puhastada probleemivabalt. Samas on trimmer ülimalt kerge ja mugav.

Enchen/Mocha-N/11

Usaldusväärne jõudlus

Vabane soovimatutest juustest kiiresti. Trimmeri mootor töötab kiirustel kuni 6000 p/min ning kvaliteetne tera eemaldab karvad kiiresti ja tõhusalt. Lisaks tagab intelligentne juhtimissüsteem tõhusa ja sujuva töö. Nüüd võtab soovimatute juuste eemaldamine vaid mõne minuti!

Enchen/Mocha-N/12

Veekindel IPX7

ENCHEN ninatrimmerit on äärmiselt lihtne hooldada. Sellel on IPX7 veekindlus, nii et seda saab hõlpsasti voolava vee all pesta. Puhastades oma seadet pärast iga kasutuskorda, ei pikenda te mitte ainult selle eluiga, vaid väldite ka bakterite kasvu.

Enchen/Mocha-N/2

Spetsiaalselt disainitud lõikepea

Naudi kiiret, tõhusat ja ohutut soovimatute ninakarvade eemaldamist! Mocha N trimmeri terad asuvad spetsiaalse katte all, nii et need ei puutu otseselt kokku nahaga. Nii ei pea te enda lõikamise pärast muretsema. Lisaks sobib masina ümmargune pea ideaalselt ninasõõrmetesse ja tagab suurema täpsuse.

Enchen/Mocha-N/8

Pikk kasutusiga

Seadme juhtmevaba disain tagab suurema mugavuse ja liikumisvabaduse. Pikaealine aku tähendab, et trimmer võib täislaadimisel töötada kuni 2 tundi. Probleemideta laadimine toimub kaasasoleva USB-C-kaabli abil. Lisaks teavitab sisseehitatud indikaator teid seadme olekust.

Enchen/Mocha-N/5

See annab endast märku ka reisi ajal.

Kas sa lähed puhkusele? Võtke trimmer kaasa ja ärge laske soovimatutel juustel oma reisi rikkuda! Seade on piisavalt kerge ja kompaktne, et mahutada lihtsalt kohvrisse või reisikotti. Sellel on ka lukustusfunktsioon, et saaksite vältida trimmeri kogemata sisselülitamist transpordi ajal.

Enchen/Mocha-N/9

Kasti sisu

  • Vibu lõikur
  • Lõikepea kaitsekate
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Puhastushari
Bränd ENCHEN
Nimi Nina juukselõikur
Mudel Mocha N
Värv Must
Mootori kiirus kuni 6000 pööret minutis
Nimipinge 3,7 V
Hinnatud jõud 1 W
Aku mahutavus 320 mAh
Laadimisaeg Umbes 90-120 minutit
Laadija USB-C
Tööaeg Umbes 120 minutit
Veekindel IPX7
Suurus 147x22,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles