Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EMS RF näo ja kaela masseerija ANLAN 09-AMJY21-02A

EMS RF näo ja kaela masseerija ANLAN 09-AMJY21-02A
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457702
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF-masseerija näole ja kaelale

Teil on vaja ainult ühte seadet, et pakkuda igakülgset nahahooldust ja anda sellele siledus, elastsus ja tervislik sära. ANLAN Face and Neck Massager pakub 2 režiimi ja kuni 6 funktsiooni, nagu valge ja punase valguse teraapia, EMS elektriline stimulatsioon, vibratsioon, RF ultraheli ja kuumus. Seade parandab kollageeni tootmist, vähendab kortsude teket ja muudab jume elastsemaks.

Avastage ultraheli võimsus

Masseerija kasutab 1,07 MHz raadiosageduslikku ultraheli, et luua kindlam ja sileda jume. See suurendab kollageeni tootmist ja muudab naha elastsemaks. See annab ka teie näole kauni sära. Seade võimaldab teil ka vähendada kortsude teket. Lisaks saate valida kolme RF intensiivsuse taseme vahel.

EMC mikrovool

Tehke endale lõõgastav massaaž, mis aitab parandada ka teie naha seisundit. ANLAN-i kaubamärgi seade kasutab EMS-i mikrovoolusid. Samuti stimuleerivad nad kollageeni tootmist ja tugevdavad jumet. Samuti aitavad need vähendada turset ja naha lõtvumist. Masseerija abil hõlbustate näo kontuurimist ja saate suurepärase liftingu efekti.

Kasutage valgusteraapiat

Kas soovid vabaneda ebatäiuslikkusest ja anda oma nahale sära? Kasutage aparaadi poolt pakutavat valge või punase valguse teraapiat! Punane valgus lainepikkusega umbes 621 nm parandab vereringet ja ainevahetust, stimuleerib kollageeni tootmist ja parandab naha elastsust. Valge valgus lainepikkusega ligikaudu 473 nm tungib naha sügavamatesse kihtidesse, vähendab naha lõtvumist ja aitab eemaldada hüperpigmentatsiooni.

Mugav

Masseerijat on äärmiselt lihtne kasutada. Esmalt pese nägu ja kael korralikult puhtaks, seejärel kanna peale oma lemmikkreem või -seerum. Hiljem valige töörežiim. Saadaval valikud: EMS (valge valgus, EMS mikrovool, vibratsioon) ja RF (punane valgus, RF ultraheli, vibratsioon, soojus). Seejärel masseerige oma nägu ja kaela ning kui olete lõpetanud, puhastage seadme pea lapi või salvrätikuga.

Veel rohkem mugavusi

Uuri välja, et iluprotseduurid ei pea olema keerulised, aeganõudvad ega ebameeldivad. Brändi ANLAN masseerijat on väga lihtne kasutada ja see pakub ületamatut mugavust. Sellel on ka pikk tööaeg. See on varustatud vastupidava 900 mAh akuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 3 tundi.

Kasti

  • Masseerija
  • Laadimiskaabel (USB)
  • Kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Nimi RF-seade kaela ilu jaoks
Mudel 09-AMJY21-02A
Värv Valge
Sissepääs 5V-1A
Automaatne taimer 10 minutit
Aku mahutavus 900 mAh
Laadimisaeg u. 2 tundi
Töötunnid u. 3 tundi
Materjal ABS
Mõõtmed 180x60x40 mm
Kaal 95 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles