Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EMS-i ja sooja mikrovooluga näorull ANLAN 01-AAMY01-02A

EMS-i ja sooja mikrovooluga näorull ANLAN 01-AAMY01-02A
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457701
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näorull EMS-i ja sooja kompressiga ANLAN 01-AAMY01-02A

Nautige ilusat, siledat ja hoolitsetud nahka. ANLAN Facial Roller pakub nii lõõgastavat massaaži kui ka sooja kompressi (ca 40°C) ning kasutab EMS mikrovoolusid. Selle tulemusena vähenevad kortsud, jume tugevneb ja tursed vähenevad. Selle abiga saate hõlpsalt modelleerida näo ovaali ja anda sellele V-kuju. Seadet on äärmiselt lihtne kasutada ja see töötab juhtmevabalt. Sellel on ka kerge ja mugav disain, nii et teil on see alati kaasas.

Hankige soovitud näokuju

Kas soovite anda oma näole kauni ja noorusliku ilme? ANLANi rull aitab teid selles! Muuhulgas kiirendab seade rasvapõletust ja parandab vereringet, nii et saate hõlpsalt soovitud lõualuu kontuuri. Vaid umbes 10 minutist massaažist päevas piisab, et anda näole V-kuju ja seda märgatavalt noorendada!

Avastage EMS-i mikrovoolude võimsus

Ühest massaažist ei piisa – ANLAN brändi videos kasutatakse ka EMS mikrovoolusid, mis tungivad naha sügavamatesse kihtidesse ja stimuleerivad lihaseid, suurendades tugevust ja elastsust. Nad toetavad ka kollageeni tootmist. Kõik see tähendab, et saate nautida fantastilist tõstmisefekti. Teie nägu pole kunagi parem olnud!

Sooja kompressiooni funktsioon

Rull võimaldab kasutada ka sooja kompressi funktsiooni. Seade mõjutab nahka umbes 40°C temperatuuril, seega avab poorid õrnalt, kuid tõhusalt. See koos EMS-i mikrovooludega võimaldab nahal toitaineid palju paremini omastada. See tähendab, et ANLAN-rulli abil saate hõlpsasti oma lemmikkosmeetika tõhusust parandada!

Lihtne kasutada

Rulli kasutamine ei tekita teile probleeme. Esmalt peske oma nägu ja seejärel kuivatage. Seejärel kandke oma lemmiktoonik või seerum. Hiljem alusta masseerimist silmade all, mõlemal pool nina, otsmikul, põskedel või kaelapiirkonnas. Tulemusi näete umbes 40 päeva pärast rulli kasutamist!

Kerge, kaasaskantav, juhtmevaba

Kas sa lähed puhkusele? Ära jää ilma optimaalsest näohooldusest ka eemal olles! Rull on ülimalt kerge ja mugav ning tänu oma kompaktsele disainile ei võta see kotis ega kohvris palju ruumi. Pealegi töötab seade juhtmevabalt – teid ei pea piirama liiga lühikesed kaablid. Selle tööaeg ulatub ühe laadimisega 90 minutini.

Kasti

  • Kosmeetiline rull näole
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Nimi Kosmeetiline rullseade
Mudel 01-AAMI01-02A
Sissepääs 5V 1A
Aku mahutavus 1100 mAh
Laadimisaeg u. 4 tundi
Töötunnid u. 90 minutit
Automaatne väljalülitamine 6 minuti pärast (üksikrežiim)
Kompressiooni temperatuur 40°С ±3°С
Materjal PC, tsingisulam
Kaal 95 g
Mõõtmed 148x44,5x34 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles