Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elvie Curve rinnapump 120 ml Manuaal

Elvie Curve rinnapump 120 ml Manuaal
Laos
  • 75.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25.33 €
Kaubamärgid Elvie
Kauba ID: 1774436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Loomulikult vabad käed
Elvie Curve võimaldab teil piima õrnalt välja pressida, kui lasete end teisel rinnal toitmise või pumpamise ajal alla anda või kui teie rinnad on täis. See sobib teie rinnakumera ja kantud rinnahoidjaga ning sobib ideaalselt piimavarude juhtimiseks igapäevases elus ja reisimise ajal.

Lihtsaim viis väljendada
Elvie Curve'i on lihtne kasutada, ilma keerduvate osadeta – lihtsalt vajutage silikoonkotti, et luua loomulik imemine. Ekspress kuni 4 untsi / 120 ml piima.

Vabadus liikuda
Diskreetselt rinnahoidja sees istuv Elvie Curve on kantav, nii et teie käed jäävad vabaks ja te ei pea kartma, et see ära lööb, kui teie laps toidab.

Mugavus, kohandatud
Elvie Curve sobib teie rinna kujuga, pehme silikooniga ja ventiiliga, mis reguleerivad imemise taset ja võimaldavad hõlpsat eemaldamist, tagades selle mugava isegi piimaga täidetud rindade jaoks

Loodud meelerahu huvides
Elvie Curve on nõudepesumasinas pestav, BPA-vaba ja valmistatud toidu silikoonist, mis sobib ideaalselt emale ja lapsele.Elvie Curve. Mahutavus: 120 ml. Pakendi sisu: 1 raam 1 kott Kasutusjuhend, Tükkide arv: 1 tk. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles