Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elo Touch Solutions 1717L 43,2 cm (17) LCD 225 cd / m² must puuteekraan

Elo Touch Solutions 1717L 43,2 cm (17) LCD 225 cd / m² must puuteekraan
Pole laos
  • 790.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 263.66 €
Kaubamärgid Elo Touch Solutions
Kauba ID: 1773916
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Puutetundlik 1717L puutemonitor on vastupidava "puutetundliku" disainiga ehitatud vastu pidama pideva avaliku kasutamise pingetele. Selle stiilne, õhuke ja kaasaegne välimus on ühendatud jaemüügile keskendunud funktsioonide komplektiga ning see on atraktiivne lahendus kommertsmonitori vajadustele. See sobib hästi suure kasutusega avalikesse kohtadesse, kus on müügipunktide, teabepunktide, teeninduspunktide, riiulitasandite ja interaktiivsete digitaalsete märgistus- ja lojaalsussüsteemide süsteemid.

Mudelit 1717L pakutakse AccuTouchi viiejuhtmelise takistustehnoloogiaga, IntelliTouchi pinnaakustilise laine või iTouchi puhta klaaspinna akustilise lainetehnoloogiaga. AccuTouchit kasutatakse laialdaselt jaemüügi- ja hotellikeskkondades, kuna see suudab vedelike, toidu ja rasvade pritsmeid vastu pidada. IntelliTouchi ja iTouchi puhta klaaspinna akustilise laine tehnoloogia tagab ülima optilise kvaliteedi kuivade jaemüügi- ja majutusasutuste jaoks.

Valikuline 3-rajaline magnetribalugeja (MSR), mis on programmeeritav kas HID-le või klaviatuuriemulatsioonile, on kasutaja poolt hõlpsasti paigaldatav, pakkudes elegantset integreeritud lahendust ja välistades vajaduse väliste klambrite või kinnituste järele.

1717L puutemonitor on keskkonnasõbralik, kerge ja kasutab vähem energiat, kuna ekraanipaneelil on nüüdisaegsed LED-taustvalgustid.Elo Touch Solutions 1717L. Ekraani diagonaal: 43,2 cm (17"), Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani eraldusvõime: 1280 x 1024 pikslit, Ekraani heledus: 225 cd/m², Puuteekraan. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles