Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elica Tonda IX F / 60 Seinale paigaldatav roostevaba teras 355 m³ / h D

Elica Tonda IX F / 60 Seinale paigaldatav roostevaba teras 355 m³ / h D
Laos
  • 180.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 60.33 €
Kaubamärgid Elica
Kauba ID: 1807655
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Elica kvaliteet
Disainerite tehnilised oskused ja tooteid kokku paneva tehnikute meeskonna asjatundlikkus sulanduvad üheks elemendiks, mis on sündinud kirest, tähelepanu detailidele ja uuenduslikkusest, mis väljendub kodudesse üle maailma paigaldatud tootes. Kirg disaini vastu ja tähelepanu kvaliteedile annavad ostu ajal teed kirele kliendi vastu.

Kõik mudelid läbivad kontrolli ja laboratoorsed testid, et tagada: tõhus imemine, elektriohutus, madal müratase ja kõrge töökindlus. Kuid see pole veel kõik! Tootmisliini lõpus kontrollitakse proove, et teha kindlaks funktsionaalne, esteetiline ja pakendi kvaliteet.
Toote kvaliteedile keskendumine jätkub ka turustamises ja see ei kulmineeru pärast seda, kui see tarnitakse kodudesse üle kogu maailma. Elica pakub suurepäraseid teenuseid ja tööjõudu, kui peaks juhtuma ootamatu; meie garantiiteenuse pakkuja Service Power kaudu.Elica Tonda IX F/60. Maksimaalne väljatõmbevõimsus: 355 m³/h, Väljatõmbe tüüp: Tsirkulatsioon, Vedeliku dünaamilise efektiivsuse klass: E. Tüüp: Seinale kinnitatav, Toote värv: Roostevaba teras, Juhtimistüüp: Liugur. Rasvafiltri tüüp: alumiinium/süsi. Pirni võimsus: 3 W, Pirnide arv: 2 pirni(t), Pirni tüüp: LED. Energiatõhususe klass: D, Aastane energiakulu: 72 kWh, Energiatõhususe skaala: A+++ kuni D

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles