Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline taimer Savio Taimer LCD ekraaniga

Elektriline taimer Savio Taimer LCD ekraaniga
Pole laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1549833
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taimer LCD ekraaniga, AE-03

LCD-ekraaniga taimer AE-03 on täiustatud seade, mis aitab teil optimeerida energiatarbimist teie kodus. AE-03 võimaldab seadistada elektriseadmete ajakava, mis vähendab teie majapidamise tegevuskulusid. See pakub 12/24-tunnist režiimi ja võimalust ühendatud seadmeid juhuslikult sisse/välja lülitada. See annab teile võimaluse paindlikult kohandada seadmete tööd vastavalt oma eelistustele. See on väga kasulik, eriti kui olete kodust eemal.

Taimeri LCD-ekraaniga täiustatud funktsioonid, AE-03

LCD-ekraaniga taimer AE-03 võimaldab seadistada korraga kuni 10 erinevat tööprogrammi. See tagab täieliku kontrolli teie kodu elektriseadmete üle. Täpsusega +/- 1 minut kuus annab see taimer usaldusväärsed ja täpsed tulemused. Võite olla kindel, et seadmed töötavad vastavalt teie ajakavale.

Lai ühilduvus

Taimer AE-03 ühildub paljude pistikupesade ja pistikutega. See võimaldab hõlpsasti ühendada erinevate toiteallikatega. Standardne CEE 7/5 (E) pistikupesa ja CEE 7/7 (E/F) pistik võimaldavad teil seda kasutada paljudes tingimustes. Need tagavad mitmekülgsuse, ohutuse ja universaalse kättesaadavuse.

Pikaajaline jõuvaru

Toiteallikaks on 1,2 V Ni-MH aku ja sellel taimeril on rohkem kui 100 päeva reservi. Isegi elektrikatkestuse korral säilivad teie seaded ja te ei pea neid nullist määratlema. Veelgi enam, täpse elektriarvestuse jaoks on oluline pikaajaline võimsusreserv. Eriti kui kasutate reaalajas (TOU) tariife või erinevaid tariife erinevatel kellaaegadel. Võimsusreservi andmete abil saab energiatarnija täpselt arvutada energiatarbimise maksumuse päeva või kuu jooksul.

Kasutusmugavus

Taimer AE-03 võib pakkuda mugavat keskkonda enne koju või kontorisse naasmist. Näiteks saate optimeerida toatemperatuuri nii, et see oleks töölt naastes täpselt õige.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles