Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline pardel LED IPX7 Kensen 05-KTMQ13-0GA

Elektriline pardel LED IPX7 Kensen 05-KTMQ13-0GA
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Kensen
Kauba ID: 1806452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kensen 05-KTMQ13-0GA LED IPX7 elektriline pardel.

Avastage Kensiga uus raseerimise standard! Elektriline pardel sobib suurepäraselt erinevatelt kehaosadelt karvade eemaldamiseks. Tänu keraamilistele teradele tagab see äärmiselt täpse raseerimise ilma ärrituse või sisselõigete ohuta. Selle IPX7 veekindluse reiting tähendab, et saate seda hõlpsalt puhtana hoida ja LED-taustvalgustus muudab raskesti ligipääsetavate kohtade raseerimise lihtsaks. Kaasas on ka 2 vahetatavat korki ja ümbris.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/3

Täiuslikult sile nahk

Olge valmis revolutsiooniks meeste hoolduses! Pardel on varustatud keraamiliste teradega, mis tänu oma erakordsele vastupidavusele ja täpsusele muudavad teie naha siledaks kui kunagi varem. Terad õrnalt ka teie nahale, nii et te ei pea ärrituse ega sisselõigete pärast muretsema. Veelgi enam, R-kujuline disain kohandab pardlit ideaalselt teie kehaga, võimaldades teil saavutada veelgi paremaid tulemusi.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/4

Üks pardel, mitu kasutust

Kenseni pardel on valmis igaks hooldusprobleemiks! Selle mitmekülgsus tähendab, et saate nautida sileda nahka erinevatel kehaosadel. Olenemata sellest, kas teil on vaja täpselt raseerida oma kaenlaaluseid, jalgu, rindkere, selga või jalgu, töötab Kenseni pardel suurepäraselt!

Kensen/05-KTMQ13-0GA/11

Rafineeritud disain

Kensen KTMQ13-0GA loodi teie mugavust silmas pidades. IPX7 veekindluse reitinguga saate seda hõlpsalt kasutada isegi duši all, muretsemata võimalike kahjustuste pärast. Sellel on ka LED-taustvalgustus, mis valgustab eredalt valitud kehapiirkonda, muutes põhjaliku raseerimise lihtsaks ka raskesti ligipääsetavates kohtades.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/7

Ideaalne reisikaaslane

Lähed puhkusele? Võtke pardel endaga kaasa! Kaasas praktiline hoiukohver, mis on teie pardlile turvalises kohas. Nii võite olla kindel, et teie lemmikvarustus jääb reisimise ajal terveks. Veelgi enam, vastupidav aku tagab kuni 30 kasutuskorda ühe laadimisega, mis tähendab, et te ei pea muretsema sagedase laadimise pärast.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/10

Kaasas

  • elektriline pardel
  • 2 vahetatavat korki
  • juhtum
Tootja Kensen
Mudel KTMQ13-0GA
Terade tüüp Keraamilised
Veekindlus IPX7
Laadimisliides USB-C
LED taustvalgus Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles