Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline pardel Kensen 06-KWFS31-0GA

Elektriline pardel Kensen 06-KWFS31-0GA
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Kensen
Kauba ID: 1806450
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline pardel Kensen 06-KWFS31-0GA

Avastage meeste hoolduse kaasaegne lahendus – elektriline pardel Kensen 06-KWFS31-0GA. See täiustatud toode ühendab endas jõudluse, täpsuse ja kasutajamugavuse. Oma uuendusliku LED-ekraani, intuitiivsete funktsioonide ja adaptiivse raseerimistehnoloogiaga pakub Kensen mitte ainult kiiret, vaid ka mugavat raseerimiskogemust.

LED-ekraan ja aku juhtimine

Kenseni pardel on varustatud selge LED-ekraaniga, mis annab teavet aku oleku, laadimisprotsessi ja reisiluku aktiveerimise kohta. Aku tühjenemise meeldetuletusfunktsioon hoiab ära ootamatud katkestused raseerimise ajal, tagades pideva ja mugava kasutamise.

Veekindel ja kergesti puhastatav

Mudelit 06-KWFS31-0GA iseloomustab IPX6 hüdroisolatsioon, mis võimaldab pardlit kergesti puhastada jooksva vee all ilma kahjustusteta. See mitte ainult ei paranda seadme hügieeni, vaid lihtsustab oluliselt ka selle igapäevast hooldust.

Kohandamine näokarvadega

Pardlil on kaks pöörlemiskiirust – 7500 p/min õhemate näokarvade jaoks ja 8600 p/min tihedama kasvu jaoks, mis võimaldab täpselt kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele. See lahendus tagab tõhusa ja täpse raseerimise olenemata näokarvade tüübist.

Ujuv terapea

Uuenduslik ujuv terapea vastab ideaalselt näo kontuuridele, tagades täpse ja õrna raseerimise. See tehnoloogia minimeerib ärrituse riski, tagades samal ajal karvade põhjaliku eemaldamise isegi raskesti ligipääsetavates kohtades.

Tõhusus ja vaikne töö

Mudel Kensen 06-KWFS31-0GA pakub ühe laadimisega kuni 90 minutit tööaega, millest piisab ka kõige nõudlikumale kasutajale. Lisaks töötab pardel vaid 55 dB müratasemega, tagades mugava ja vaikse kogemuse.

Paki sisu:

Pardel x 1

Juhtum x 1

USB-kaabel x 1

Puhastushari x 1

Tehnilised andmed:

Bränd Kensen
Mudel 06-KWFS31-0GA
Aku kestvus 90 minutit
Laadimisaeg 120 minutit
Müratase 55 dB
Veekindel IPX6
Pöörete arv minutis 7500 RPM, 8600 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles