Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline pardel IPX6 Kensen 06-KTMQ21-0GA (hõbe)

Elektriline pardel IPX6 Kensen 06-KTMQ21-0GA (hõbe)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Kensen
Kauba ID: 1806453
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline pardlikomplekt IPX6 Kensen 06-KTMQ21-0GA (hõbe)

Avastage Kensen 06-KTMQ21-06A elektriline pardel, mis ühendab kaasaegse tehnoloogia ja mitmekülgsuse ning sobib suurepäraselt nõudlikele kasutajatele. See mudel ei paku mitte ainult elegantset viimistlust, vaid ka erinevatele vajadustele kohandatud funktsionaalsust. Alates näokarvadest kuni intiimsete piirkondadeni pakub Kensen ohutut ja täpset raseerimist alati, kui seda vajate.

Mitmekülgsed magnetilised kinnitused

Äärmiselt praktilised magnetkinnitused saab hõlpsasti kinnitada pardli käepidemele. See mugav lahendus võimaldab kiiret ja lihtsat kinnituste vahetamist ilma täiendavate tööriistadeta. See funktsioon muudab Kenseni pardli mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka erakordselt intuitiivseks kasutamiseks.

Raseerimispikkuse reguleerimine

Kenseni pardel võimaldab reguleerida raseerimispikkust 1 kuni 9 mm, võimaldades näokarvade täpset hooldamist ja muude kehakarvade hooldamist. See funktsioon on eriti kasulik inimestele, kes hindavad isikupärastatud lähenemist oma välimusele.

V-kujuline kinnitus intiimpiirkondade jaoks

Spetsiaalselt disainitud V-kujuline kinnitus sobib suurepäraselt intiimsete piirkondade juuste hooldamiseks. Sellega muutub raseerimine ohutuks, mugavaks ja uskumatult täpseks, tagades suurepärased tulemused ka raskesti ligipääsetavates kohtades.

Kõrge jõudlus ja vaikne töö

Kensen 06-KTMQ21-06A pardel on suure jõudlusega, pakkudes kuni 8000 pööret minutis, tagades kiire ja tõhusa raseerimise. Lisaks tagab müratase alla 60 dB mugava kasutamise isegi vaiksetel hommikutundidel.

IPX6 veekindlus

See mudel on veekindel ja IPX6 reitinguga, mis tähendab, et seda saab loputada väljastpoolt, säilitades samal ajal selle kõrge jõudluse. Kuid ärge unustage pardlit seestpoolt loputada, kuna seal asub määrdeaine.

Pakett sisaldab:

Pardel x 1

Manused x 4

Juhtum x 1

Kamm x 1

Laadimiskaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Kaitsev nahakinnitus x 1

Habeme kinnitus x 1

Reguleeritav kaitsekinnitus x 1

Bränd Kensen
Mudel 06-KTMQ21-0GA
Värv Hõbedane
Pöörete arv minutis 8000 pööret minutis
Müratase <60dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles