Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline pardel 3D Kensen 06-KTXD32-0GA

Elektriline pardel 3D Kensen 06-KTXD32-0GA
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Kensen
Kauba ID: 1806451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

3D elektriline pardel Kensen 06-KTXD32-0GA

3D elektriline pardel Kensen 06-KTXD32-0GA on kaasaegne lahendus meestele, kes hindavad raseerimismugavust ja täpsust. Disainitud erinevaid eelistusi silmas pidades, võimaldab see nii kuiv- kui ka märghabemeajamist ning selle arenenud tehnoloogia tagab kasutamise ajal täpsuse ja ohutuse. Pakett sisaldab kõike, mida vajate: pardel, USB-kaabel, puhastushari, kaitsekork ja juhised. See paistab silma elegantse musta disaini, madala mürataseme ja tõhusa jõudlusega, mistõttu on see ideaalne valik kaasaegsele inimesele.

Ujuv pea – mugavus ja täpsus

Kenseni pardli ujuv pea on täpse raseerimise võti. Tänu sellele kohandub pardel ideaalselt näokontuuridega, vähendades ärrituse ohtu. See võimaldab raskesti ligipääsetavates piirkondades täpselt raseerida, tagades ühtlase tulemuse, ilma et oleks vaja mitu korda üle naha käia. See funktsioon suurendab kasutaja mugavust, muutes raseerimise kiiremaks ja tõhusamaks.

Kuiv ja märg raseerimine

Mudel 06-KTXD32-0GA võimaldab nii kuiv- kui ka märgraseerimist, andes kasutajale vabaduse valida eelistuste ja vajaduste põhjal. Märgraseerimise võimalus on eriti kasulik tundliku nahaga inimestele, kuna see vähendab ärrituse ohtu. See funktsioon muudab pardli ideaalseks ka duši all kasutamiseks, mis on mugav ja säästab aega.

IPX5 veekindel

Kenseni pardel on loodud ohutust silmas pidades kasutamiseks erinevates tingimustes. Selle IPX5 veekindluse reiting tähendab, et see on vastupidav igast suunast tulevatele veejugadele, mis võimaldab duši all ohutult kasutada ja muudab puhastamise lihtsamaks. Lisaks suurendab see funktsioon seadme vastupidavust, kaitstes seda veekahjustuste eest.

Vaikne töö

Madal müratase 60 dB teeb mudelist 06-KTXD32-0GA turul ühe vaiksema pardli. See võimaldab raseerida igas kohas ja igal ajal teisi häirimata. See funktsioon on eriti oluline inimestele, kes peavad raseerima varahommikul või hilisõhtul, pakkudes neile kasutamise ajal diskreetsust ja mugavust.

Kiire laadimine ja jõudlus – töökindlus igapäevases kasutuses

Kenseni pardel on varustatud kiirlaadimisfunktsiooniga, mis võimaldab täislaadimist 60 minutiga. Suur pöörete arv minutis (7000 p/min) tagab raseerimise tõhususe ja kiiruse, mis on igapäevases kiires elus hädavajalik.

Paki sisu:

Pardel x 1

USB-kaabel x 1

Puhastushari x 1

Kaitsekork x 1

Juhised x 1

Bränd Kensen
Mudel 06-KTXD32-0GA
Värv Must
Müratase 60 dB
Laadimisaeg 60 minutit
Veekindel IPX5
Pöörete arv minutis 7000 pööret minutis

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles