Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline jalgfreespink DOCO F002

Elektriline jalgfreespink DOCO F002
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid DOCO
Kauba ID: 1459707
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DOCO F002 Elektriline nurgaviil

Tänu DOCO elektrilisele kannaviilile saate oma jalgade eest lihtsalt hoolitseda! Seadmel on kaks vahetatavat pead ja see töötab erinevatel tasanditel, nii et saate selle toimimist hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Toode on ergonoomilise disainiga, nii et käed ei väsi kasutamise käigus kindlasti!


Suurepärane kvaliteet

Elektriline nurgaviil on disainitud nii, et nahk on pärast kasutamist alati sile! Kvaliteetsed teemant-abrasiivkettad eemaldavad põhjalikult surnud naharakud ja kalluse. Seade on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, muutes selle äärmiselt vastupidavaks ja saate seda pikka aega kasutada. Samuti on see IPX6 vee- ja veekindel ning puhastamine on väga kiire ja lihtne.


Kahte tüüpi lihvimispead

Seadmega on kaasas ka kaks erinevat kinnitust, mida saab kasutada erinevate probleemide lahendamiseks. Esimene kinnitus (klass 300) on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks kergete nahapõletike raviks. Teist pead (klass 150) saab kasutada karedate kalluste ja surnud naharakkude eemaldamiseks.


Kohandage see oma vajadustega

DOCO tooted on loodud vastama igaühe vajadustele! Nurgaviili kiirust saad muuta ühe nupuvajutusega: igapäevaseks kasutamiseks vali 1500 p/min valik, aga võid ka tõsta 1800 p/min peale.


Mugav kasutamine

Nurgaviil pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka lihtne kasutada! Ergonoomiline disain tagab, et käed ei väsi isegi pärast pikemat kasutamist ning 15-kraadine kaldenurk tagab täiusliku sobivuse tallaga. Samuti ei pea te muretsema ebameeldivate helide pärast, kuna seade on väga vaikne (66dB) ja ka väga kerge, nii et saate oma jalgade eest hõlpsalt hoolitseda!


Ohutu

Ärge muretsege DOCO seadme kasutamisel vigastamise pärast! Seade on disainitud nii, et protsess oleks ohutu: kui vajutad seadet näiteks liiga tugevalt vastu kanna, peatab spetsiaalne programm kohe kannaviili, nii et sa kindlasti ei vigasta oma nahka!


Suurepärane disain

DOCO elektriline nurklihvija on kombinatsioon töökindlusest, funktsionaalsusest ja suurepärasest disainist. Seda on väga lihtne kasutada: funktsioone saab muuta ühe nupuga ning lihvimispea saab lihtsalt eemaldada, vajutades teisele nupule. Lisaks on komplektis ümbris, millega saad seadet hõlpsasti kaasas kanda.


Komplekt sisaldab:

  • Elektriline nurgaviil
  • Lihvimispea (2 tk.)
  • Hoidja
  • Puhastushari
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja ARST
Mudel F002
Sissepääs 5 V = 1 A
Esitus 5 W
Laadimisaeg 2 tundi
Suurus 166×67,5×34 mm
Kaal 145 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles