Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektriline Clipper Glaker GL-K11S (must)

Elektriline Clipper Glaker GL-K11S (must)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Glaker
Kauba ID: 1789068
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektrilised lõikurid Glaker GL-K11S (must).

Komplekt Glaker GL-K11S sisaldab töökindlat elektrilist juukselõikurit, mis on ideaalne kaaslane habeme ja soengu hooldamisel. Tänu võimsale laetavale akule võimaldab see pidevat tööd kuni 5 muljetavaldavat tundi! Lisaks tagab ülimadal müratase, mis võngub umbes 60 dB, rahuliku kasutamise. Juhtmevaba töö on võti maksimaalse mugavuse ja täpsuse saavutamiseks. Vajadusel on alati käepärast universaalne USB-A kaabel, mis on valmis seadet laadima, kui aku hakkab tühjaks saama.

Glaker/GL-K11S/4

Vabadus koos täpsusega kõrgel tasemel

Juukselõikur GL-K11S töötab juhtmevabalt, avades habeme või soengu detailide viimistlemisel täieliku liikumisulatuse ilma, et teie vabadust piiraksid mittevajalikud kaablid. Äärmiselt võimas aku võimaldab kasutada muljetavaldavalt 300 minutit ja täislaadimiseks kulub 3 tundi. See seade sobib suurepäraselt partneriks tööle, reisile, puhkusele või igapäevaseks kasutamiseks kodus.

Glaker/GL-K11S/3

Vastupidavus ainulaadsel kujul

Raseerijat eristab tugev metallkonstruktsioon, mis tagab seadme pikaajalise vastupidavuse ja muudab selle puhastamise lihtsaks. Peen, minimalistlik viimistlus lisab seadmele professionaalse hõngu. Korrosioonikindlast roostevabast terasest valmistatud terad ei taga mitte ainult kauakestvat jõudlust, vaid võimaldavad töötada ka niiskete juustega.

Glaker/GL-K11S/10

Rikkalik tarvikute komplekt

See pole lihtsalt habemenuga, vaid laiaulatuslik tarvikute komplekt tõhusaks ja täpseks tööks. Komplektis on koguni 15 erinevat kinnitust, mis võimaldavad kohandada oma soengut vastavalt oma eelistustele. Lisaseadmed pakuvad erinevaid lõikepikkusi vahemikus 1,5 kuni 5,1 mm, avades teile laia loovuse. Asjade jätkamiseks on kaasas pudel õli. Kõik on pakendatud käepärasesse kandekotti, mis sisaldab ka kasutusjuhendit, karvaeemaldusharja, USB-kaablit ja keepi, et vältida juuste levikut ja kõrvaldada lõpetamisel tekkiv ebamugav kipitustunne.

Glaker/GL-K11S/4

Nutikas LED-ekraan

Raseerijal on praktiline LED-ekraan, mis annab olulist teavet, sealhulgas aku hetkeseisu kohta. See võimaldab teil seadet strateegiliselt laadida, et see oleks alati kasutusvalmis, kui seda vajate. LED-ekraan näitab järelejäänud võimsuse protsenti. Kui aku laetuse tase langeb alla 5%, kuvatakse protsenttulemuse kõrvale punane ikoon. Lisaks annab habemenuga teada, millal on vaja õli lisada, sel juhul ilmub ka punane ikoon ning seade annab sellest lisaks helisignaaliga märku.

Glaker/GL-K11S/7

Paki sisu

  • Juukselõikur (kaasas laetav aku) x 1
  • Universaalne USB-kaabel (adapter ei kuulu komplekti) x 1
  • Korgid x 15 (parem, vasak, 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm, 38 mm, 51 mm)
  • Puhastushari x 1
  • Suur puhastushari x 1
  • Kamm x 1
  • Kasutusjuhend x 1
  • Mantel x 1
Bränd Glaker
Mudel GL-K11S
Materjal Metallist
Aku mahutavus 2500 mAh
Raseerija tööaeg 300 min
Raseerija laadimisaeg 3h
Helitugevus töö ajal <60dB
LED-ekraan Jah
Pingevahemik 110-240V
Mootori tase 5500 pööret minutis

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles