Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EKSA E5000 Pro mänguri kõrvaklapid

EKSA E5000 Pro mänguri kõrvaklapid
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Eksa
Kauba ID: 1462809
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EKSA E5000 Pro mänguri kõrvaklapid

Võtke EKSA E5000 Pro abil oma lemmikmängu kangelase roll. Mängukõrvaklappidel on 7.1 ruumiline heli ja kaks kõlarit muljetavaldava ja rikkalikult detailirohke heli jaoks. Lisaks pakuvad need 2 režiimi (muusika, mäng), et saaksite nende tööd kohandada. Veelgi enam, topeltmikrofonid kõrvaldavad ümbritseva müra ja salvestavad täpselt teie häält, samas kui lai ühilduvus võimaldab ühendada EKSA E5000 Pro erinevate seadmetega. Neid on ka lihtne kasutada ja neil on ergonoomiline disain. Muuhulgas leiad kaablid kõrvaklappide ühendamiseks vastava varustusega.

EXA/E5000Pro/3

7.1 ruumiline heli

Kõrvaklapid pakuvad tänu SoundBase 7.1 süsteemile erakordset helikvaliteeti. Selle tulemuseks on sügav bass ja laiem heliväli, mis võimaldab kuulda lähenevaid vaenlase samme, tulistamist, plahvatusi ja lähenevaid sõidukeid. Märge. 7.1 efekt pole saadaval 3,5 mm kaabli kasutamisel. Selleks kasutage USB-C või USB-A kaablit.

EXA/E5000Pro/1

Kaks draiverit parema heli jaoks

Kõrvaklappides on kaks draiverit: üks kamber bassi jaoks, teine keskmiste ja kõrgete helide jaoks. Selline paigutus tagab parema keelekümbluse ja hoiab ära moonutused. Saate kohandada heli EKSA DualPro kanaliga – et vähendada moonutusi, rõhutada bassi või tõsta keskmisi ja kõrgeid helisid. Selle tulemusel saate nautida suurepärast heli, mis hõlbustab vaenlase tuvastamist ja sillutab teed võidule.

EXA/E5000Pro/8

Kahe mikrofoni süsteem

EKSA E5000 Pro kasutab kahe mikrofoni süsteemi. See tähendab, et kõrvaklappidel on vestlusmikrofon ja mürasummutav mikrofon. Tänu sellele salvestatakse teie hääl täpselt – võite olla kindel, et teine inimene kuuleb teid. Ja ENC-tehnoloogia kõrvaldab kuni 99,8% ümbritsevast mürast, parandades samal ajal teie häält kõnede ajal. Lisaks saab mikrofoni igal ajal eemaldada, kui te seda ei vaja. Komplekti kuulub ka tuuleklaas, mille saab hõlpsasti mikrofoni kohale asetada.

EXA/E5000Pro/7

2 töörežiimi

Muusika, mängimine – EKSA E5000 Pro töötab suurepäraselt mõlemas olukorras. Kõrvaklappide spetsiaalse nupu abil saate valida ühe kahest töörežiimist. Muusika kuulamiseks seadke režiim Muusika ja nautige 3D-stereoheli. Mängurežiim seevastu pakub 7.1 ruumilist heli, mis tagab suurema keelekümbluse. Valige endale sobiv variant!

EXA/E5000Pro/2

Ühilduv

EKSA E5000 Pro eeliseks on ka selle laialdane ühilduvus. Kõrvaklapid töötavad arvutite, sülearvutite, nutitelefonide, PS4/5, Xboxi ja Nintendo Switchiga. Lisaks sisaldab pakett 3,5 mm heli USB-C, USB-C USB-C ja USB-C USB-A kaablid, mis võimaldavad teil ühendada kõrvaklapid teie valitud seadmega.

EXA/E5000Pro/9

Mugav

Mängige oma lemmikmänge ilma väsimust tundmata. Kõrvaklappides on kasutatud kvaliteetseid EKSA CloudSoft proteiininahast kõrvapatju, muutes need pehmeks ja mitteärritavaks. Lisaks pakub mäluvaht enneolematut mugavust ebamugavust tekitamata. Kõrvaklapid tagavad täieliku kõrvakatte ja reguleeritav peavõru võimaldab teil E5000 Pro isikupärastada. Tänu sellele saate neid pikka aega mugavalt kasutada.

EXA/E5000Pro/6

Lihtne kasutada

EKSA E5000 Pro abil on kõige olulisemad funktsioonid teie käeulatuses. Üks kõrvaklappidest on varustatud juhtpaneeliga, mille abil saate selle toimimist konfigureerida. Spetsiaalsete nuppude abil saate reguleerida helitugevust, vaigistada mikrofoni, seadistada töörežiimi ja lülitada sisse/välja rohelist taustvalgust.

EXA/E5000Pro/4

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • mikrofon
  • mikrofoni tuulekaitse
  • toimumas
  • kasutusjuhend
  • 3,5 mm USB-C helikaabel
  • USB-C ja USB-C helikaabel
  • USB-C (emane) ja USB (isane) pikenduskaabel
Tootja EXA
Mudel E5000 Pro
Värv must
Anduri läbimõõt 50 mm
Takistus 55 oomi ± 15% (kõrvaklapid)
Tundlikkus 112 dB ± 3 dB (kõrvaklapid), -42 ± 3 dB (mikrofon)
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Mikrofonid Ühesuunaline kõnede jaoks ja mitmesuunaline ENC-funktsiooniga

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles