Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ekraan LCD 43 / 43Un640S0Ld Lg

Ekraan LCD 43 / 43Un640S0Ld Lg
Laos
  • 480.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 160.33 €
Kaubamärgid LG
Kauba ID: 1795340
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Olulise funktsiooniga LG telerimärgid

Suurepärane pildikvaliteet Ultra HD eraldusvõimega
FHD-st neli korda kõrgema eraldusvõimega muudab see sisu värvid ja detailid erksamaks ja realistlikumaks.

Täiustatud disain õhukese sügavusega
See seeria on õhem kui LG tavamudel*, et säästa ruumi ja võimaldada hõlpsat paigaldamist. Lisaks täiustab selle peen sinine värv ruumi sisekujundust, kuhu toode paigaldatakse.

* 'LG tavapärane' viitab LG UT640S seeriale.

Suure jõudlusega LG webOS22-ga
LG webOS22 koos täiustatud SoC* ja veebimootoriga on saadaval UN640S-seerias, et saaksite hõlpsalt täita mitmeid toiminguid. LG webOS-i nutika märgistuse platvorm suurendab kasutaja mugavust intuitiivse GUI abil.**

* SoC: System On Chip
** GUI: graafiline kasutajaliides

Manustatud sisu- ja rühmahaldus
Sisseehitatud sisu- ja rühmahaldussüsteem võimaldab teil redigeerida ja esitada sisu, ajastada esitusloendeid ja rühmi ning juhtida märgistusi kaugjuhtimispuldi, hiire ja mobiiltelefoni abil ilma eraldi arvutit või tarkvara kasutamata. See muudab sisuhalduse lihtsaks ja kasutajasõbralikuks.

Mitmekülgne sisuhaldus LG SuperSign CMS-iga
LG SuperSign CMS on integreeritud haldusprogramm, mis toetab digitaalse meedia loomist ja haldamist ning sisu juurutamist, optimeeritud LG märgistuste jaoks. Lihtsate ja intuitiivsete menüüde ja paigutusvalikutega suurendab see sisu loomise ja redigeerimise, ajastamise ja levitamise tõhusust, parandades kasutajakogemust. Lisaks toetab see mitut kuvarit ja kontot, seda saab siduda väliste andmebaasidega ja võimaldab juurdepääsu serverile mobiilseadmetest.

* LG SuperSign CMS müüakse eraldi

Lihtne grupi juhtimine
UN640S-seeria toetab SuperSign Control+ tasuta versiooni, mis suudab hallata kuni 100 kuva ühe konto ja serveri kaudu. Toidet, helitugevust ja ajastamist saab kaugjuhtimisega reguleerida ning püsivara värskendusi toetada.

Ühildub AV juhtimissüsteemidega
UN640S-seeria toetab Crestron Connected®*-i, mis tagab suure ühilduvuse professionaalsete AV-juhtimisseadmetega, et saavutada sujuv integreerimine ja automatiseeritud juhtimine**, mis suurendab ärijuhtimise tõhusust.

* Crestron Connected®-i ühilduvuse jaoks on vajalik esialgne seadistus ekraanilt.
** Võrgupõhine juhtimine

Ühildub videokonverentsi süsteemiga
Efektiivseks visuaalseks kohtumiseks toetab UN640S-seeria selle ühilduvust* Cisco lahendustega, mis pakuvad võimsat ja integreeritud juhtimist** nutikama videokonverentsi jaoks.

* Cisco ühilduvus sertifitseeritakse 2023. aasta kolmandas kvartalis.
** HDMI-kaabliühenduse kasutamine (HDMI-kaabel on valikuline)

Kuva toitehalduse tugi
Ekraani toitehalduse (DPM) saab konfigureerida sisse lülitama ainult siis, kui on olemas telesignaal, et toite tõhusamalt hallata.

Reaalajas reklaamid ja sisu jagamine
Beaconi ja Bluetooth® Low Energy (BLE) abil saavad kaupluste juhid pakkuda kuponge ja teavet reaalajas. Ja sisu peegeldamine seadmete vahel on saadaval samas WiFi-võrgus.

Traadita pääsupunkt
UN640S seeria toimib virtuaalse ruuterina, mis võib olla mobiilseadmete traadita pääsupunkt.

Lihtne menüü seadistamine vertikaalsete vajaduste jaoks
UN640S seeria suurendab kasutajate mugavust, korraldades sageli kasutatavaid menüüsid* tööstusharude kaupa.

* Eelseadistatud tugi Vertikaal: ettevõte / valitsus / jaemüük, koosolekuruum

Reaalajas LG ConnectedCare teenus
Lisavarustusse kuuluva LG ConnectedCare* teenusega, LG pakutava pilveteenuse lahendusega, on hooldus lihtne ja kiire. See haldab kaugjuhtimisega klientide töökohtade kuvarite olekut rikete diagnostika ja kaugjuhtimisteenuste jaoks, toetades klientide ettevõtete stabiilset toimimist.

* Teenuse „LG ConnectedCare” saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb eraldi osta. Seega võtke lisateabe saamiseks ühendust oma piirkonna LG müügiesindajaga.LG 43UN640S. Tootedisain: digitaalse märgistuse lamepaneel. Ekraani diagonaal: 109,2 cm (43"), Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, Ekraani heledus: 300 cd/m², HD tüüp: 4K Ultra HD. Wi-Fi. Installitud opsüsteem: Web OS. Toode värvus: sinine
Omadused
Põhitoote suurus LCD

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles