Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EIZO FlexScan EV2485-BK LED-ekraan 61,2 cm (24,1 tolli) 1920 x 1200 pikslit WUXGA must

  • 508.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 169.66 €
Kaubamärgid EIZO
Kauba ID: 1774695
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sujuv ühendus C-tüüpi USB-ga
Monitor on varustatud USB Type-C® ühendusega, mis võimaldab kasutajatel kuvada videot, taasesitada heli, edastada USB-signaale ja varustada ühendatud seadmeid toiteallikaga. See mugav mitmeotstarbeline ühenduvus muudab sülearvuti ühendamise kiiremaks ja lihtsamaks tööjaamade vahel liikudes või kontorist eemal töötades.

70 W toiteallikas
70-vatine toiteallikas USB Type-C kaudu laeb usaldusväärselt väikeseid laua- ja sülearvuteid. See välistab vajaduse sülearvuti mahuka toiteploki järele, vabastades ruumi kotis ja laual.

Välisseadmete otsene ühendamine
Kuigi kaasaegsed sülearvutid muutuvad õhemaks ja kaasaskantavamaks, on neil sageli välisseadmete ühenduvusvõimalused piiratud. Monitoriga ühendamine USB Type-C kaudu annab juurdepääsu jaoturile, millel on neli A-tüüpi USB-porti välise klaviatuuri, hiire või veebikaamera hõlpsaks ühendamiseks.

Parem töökogemus
Monitor pakub funktsioone ja funktsioone, mis suurendavad tõhusust, tootlikkust ja mugavust kontoris või kodus.

Parandage töö efektiivsust
Kasutades näiteks 14-tollise sülearvutiga, kolmekordistab 24,1-tolline monitor teile saadaoleva ekraaniruumi. See suurendab tõhusust, vähendades vajadust aknaid sageli kerida või vahetada.


Töötõhususe suurendamine
Lisaks on WUXGA (1920 x 1200 pikslit) eraldusvõime vertikaalselt pikem kui Full HD (1920 x 1080 pikslit). See võimaldab kuvada arvutustabelites 15% rohkem andmeid või mugavamalt vaadata dokumente täismahus

Mahub mugavalt tagasihoidlikesse tööruumidesse
Monitoril on ruumisäästlik disain, mille laius on 531 mm ja sügavus 230 mm. Oma väikese jalajäljega mahub see kenasti ka kõige tagasihoidlikumatesse tööruumidesse või kodukontorisse, et säästa rohkem lauapinda. Lisaks on statiivil lai reguleeritav vahemik 182,2 mm, mis võimaldab mugavalt paigutada sülearvuti monitori alla, et saaksite kiireks ja kompaktseks mitmeekraani seadistamiseks.

Mitmekülgne alus optimaalseks positsioneerimiseks
Statiivil on lai reguleerimisvahemik, mis sisaldab kõrguse reguleerimist, kallutamist ja pööramist. See võimaldab teil seadistada monitori ideaalsesse asendisse, olgu see siis laua taga istudes või seistes.

Portreerežiim vertikaalseks vaatamiseks
Mitmekülgne alus võimaldab pikkade tekstidokumentide või vertikaalselt optimeeritud veebilehtede ja rakenduste lugemiseks pöörata monitori portreerežiimi.

Ühenduvus ja paindlikkus
Monitor on varustatud USB Type-C, DisplayPort ja HDMI® videosisenditega paindlikuks ühendamiseks erinevates töökeskkondades.

Töötõhususe suurendamiseks korraldage oma töölaud
EIZO tasuta tarkvara Screen InStyle funktsioon Screen Layout võimaldab teil töölaua osadeks jaotada ja iga programmi aknad üle ekraani korralikult paigutada, et aidata teil nutikalt ja tõhusalt töötada.

Screen InStyle'il on palju funktsioone, mis muudavad monitori kasutamise mugavamaks, näiteks funktsioon, mis vahetab automaatselt kuvarežiimi vastavalt kasutatavale rakendusele, või funktsioon, mis võimaldab teil eelistatud monitori seadeid endaga kaasas kanda.

Esteetiliselt meeldiv disain
Monitori esteetika võib mugavama atmosfääri loomisel palju kaasa aidata. Monitori minimalistlik disain ja ergonoomilised funktsioonid võimaldavad sellel loomulikult sobituda teie töökeskkonda, olenemata sellest, kas olete kodus või kontoris.

Vaevalt olemas olevad raamid
Monitoril on praktiliselt raamita disain, mis tagab minimalistliku esteetika. Ekraaniala ja raamide vaheline kaugus on väga väike, mistõttu on monitori lihtne keskkonda sulanduda.

Värvide koordineerimine
Lisaks siledale mustale on kapp saadaval valge värvivaliku jaoks, mis hoiab teie tööruumi eredana. Lisaks pakub EIZO valgeid kaableid, mis sobivad värvide täielikuks kooskõlastamiseks korpusega.

Öelge väsinud silmadega hüvasti
Monitor on varustatud funktsioonidega, mis aitavad kasutajatel tööle keskenduda, hoides silmad terve päeva mugavana.

Automaatne heleduse juhtimine
Silmade väsimise vältimiseks tuvastab heleduse andur nimega Auto EcoView päeva jooksul toimuvad muutused ümbritseva keskkonna heleduses ja reguleerib ekraani automaatselt ideaalsele heledustasemele.

Selge vaade kõigist nurkadest
Monitor kasutab 178° vaatenurgaga LED-taustvalgustusega IPS (tasapinnasisene kommutatsiooni) LCD-paneeli, mis minimeerib värvide nihke ja kontrasti muutusi ekraani nurga all vaadates. See tähendab, et kaks inimest, kes istuvad ühe arvuti taga, näevad hõlpsalt kõrge pildikvaliteediga ekraani.

Vähendage sinist valgust 80%
Tööga seotud dokumentide trükkimine jääb kodukontorite arvu suurenemise, kaugtöö ja karmistunud turvameetmete tõttu üha harvemaks. Paberirežiim vähendab monitori kiirgava sinise valguse hulka, aidates ära hoida silmade väsimist digitaaldokumentide lugemisel. Kui seda kasutatakse koos automaatse EcoView hämardusfunktsiooniga, väheneb sinine valgus koguni 80%.

Virvendusvaba vaatamine
LED-taustvalgustuse heleduse reguleerimise viisi tõttu tajuvad vähesed inimesed oma ekraanil värelust, mis põhjustab silmade väsimust. Monitor kasutab heleduse reguleerimiseks ja virvenduse tajumatuks muutmiseks hübriidlahendust ilma igasuguste puudusteta, näiteks värvistabiilsust kahjustamata – isegi madala heleduse seadete korral.

Minimaalne heledus 1 cd/m2
Hämaras töökeskkonnas on madala heledusseadetega monitori kasutamine mugavam. LED-taustvalgustusega monitori saab reguleerida ligikaudu 1 cd/m²-ni, mis on vähem kui 1% maksimumist.

Pimestuse vähendamine
Paneeli on töödeldud peegeldusvastase kattega, et vähendada ümbritsevast välgust põhjustatud ekraani peegeldusi. See muudab ekraani paremini nähtavaks ja aitab vähendada silmade väsimust
EIZO FlexScan EV2485-BK. Ekraani diagonaal: 61,2 cm (24,1"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit, HD-tüüp: WUXGA, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:10, Vaatenurk, horisontaalne: 178°, Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id) Sisseehitatud USB jaotur, USB jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, kõrguse reguleerimine Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles