Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EIZO FlexScan EV2480-BK LED-ekraan 60,5 cm (23,8 tolli) 1920 x 1080 pikslit Full HD must

  • 344.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 115 €
Kaubamärgid EIZO
Kauba ID: 1774693
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Uus standard
parema töökogemuse saamiseks

23,8-tolline EV2480 on raamita Full HD (1920 x 1080 pikslit) monitor, mis on varustatud USB Type-C-ga, et parandada tootlikkust ja mugavust kontoris või kodus.

Sujuv ühendus C-tüüpi USB-ga
Monitor on varustatud USB Type-C ühendusega, mis võimaldab kasutajatel kuvada videot, taasesitada heli, edastada USB-signaale ja varustada ühendatud seadmeid toiteallikaga. See mugav mitmeotstarbeline ühenduvus muudab sülearvuti ühendamise kiiremaks ja lihtsamaks tööjaamade vahel liikudes või kontorist eemal töötades.

70 W toiteallikas
70-vatine toiteallikas USB Type-C kaudu laeb usaldusväärselt väikeseid laua- ja sülearvuteid. See välistab vajaduse sülearvuti mahuka toiteploki järele, vabastades ruumi kotis ja laual.

Ühendage välisseadmed otse monitoriga
Kuigi kaasaegsed sülearvutid muutuvad õhemaks ja kaasaskantavamaks, on neil sageli välisseadmete ühenduvusvõimalused piiratud. Monitoriga ühendamine USB Type-C kaudu annab juurdepääsu nelja A-tüüpi USB-pordiga jaoturile välise klaviatuuri, hiire, veebikaamera või salvestusseadme hõlpsaks ühendamiseks.

Parem töökogemus
Monitor pakub funktsioone ja funktsioone, mis suurendavad tõhusust, tootlikkust ja mugavust.

Töökoha jaoks
Mitmekülgne alus optimaalseks positsioneerimiseks
Statiivil on lai reguleerimisvahemik, mis sisaldab kõrguse reguleerimist, kallutamist ja pööramist. See võimaldab teil seadistada monitori ideaalsesse asendisse, olgu see siis laua taga istudes või seistes.

Siseministeeriumi jaoks
Parandage töö efektiivsust
Maksimaalsel püstiku kõrgusel saab kasutaja mugavalt paigutada väikese sülearvuti 23,8-tollise ekraani alla, et säästa ruumi ka kõige kitsamates tööruumides. See suurendab tõhusalt saadaolevat ekraaniruumi kuni kolmekordselt, parandades oluliselt tõhusust, vähendades vajadust akende sagedase kerimise või vahetamise järele.

Ühenduvus ja paindlikkus
Monitor on varustatud USB Type-C, DisplayPort ja HDMI® videosisenditega paindlikuks ühendamiseks erinevates töökeskkondades.

Mahub mugavalt tagasihoidlikesse tööruumidesse
Monitori laius 537,8 mm ja madal sügavus 230 mm muudavad selle piisavalt kompaktseks, et see mahuks mugavalt jagatud tööruumidesse või väiksematesse kodukontoritesse.

Võtke oma seaded endaga kaasa
EIZO tarkvara Screen InStyle Color Briefcase funktsioon võimaldab teil hõlpsalt säilitada oma individuaalseid ekraanieelistusi ja viia need endaga kaasa, isegi erinevatele monitoridele. See muudab paindlike tööstiilide seadistamise ja ühendamise protsessi sujuvamaks ning suurendab kaugtöö mugavust.

Portreerežiim vertikaalseks vaatamiseks
Mitmekülgne alus võimaldab pikkade tekstidokumentide või vertikaalselt optimeeritud veebilehtede ja rakenduste lugemiseks pöörata monitori portreerežiimi.

Vaevalt olemas olevad raamid
Monitoril on praktiliselt raamita disain, mis tagab minimalistliku esteetika. Ekraaniala ja raamide vaheline kaugus on väga väike, mistõttu on monitori lihtne keskkonda sulanduda.

Värvide koordineerimine
Lisaks siledale mustale on kapp saadaval valge värvivaliku jaoks, mis hoiab teie tööruumi eredana. Lisaks pakub EIZO valgeid kaableid, mis sobivad värvide täielikuks kooskõlastamiseks korpusega.

Vabastage oma tööruum statiiviklambri abil
PCSH-03PCSK-03 on VESA-ühilduv kronstein, mis võimaldab hõlpsasti paigaldada monitori aluse taha klientterminali (nt õhuke klient või miniarvuti). Klienditerminali varem hõivatud ruum on nüüd vabastatud, et saaksite oma töölauda paremini kasutada. Monitori alust saate vabalt reguleerida isegi siis, kui klienditerminal on ühendatud.

Öelge väsinud silmadega hüvasti
Monitor on varustatud funktsioonidega, mis aitavad kasutajatel tööle keskenduda, hoides silmad terve päeva mugavana.

Automaatne heleduse juhtimine
Silmade väsimise vältimiseks tuvastab heleduse andur nimega Auto EcoView päeva jooksul toimuvad muutused ümbritseva keskkonna heleduses ja reguleerib ekraani automaatselt ideaalsele heledustasemele.

Selge vaade kõigist nurkadest
Monitor kasutab LED-taustvalgustusega IPS (tasapinnasisene lülitus) LCD-paneeli, millel on 178° vaatenurk, mis minimeerib värvide nihke ja kontrasti muutusi ekraani nurga all vaadates. See tähendab, et kaks inimest, kes istuvad ühe arvuti taga, näevad hõlpsalt kõrge pildikvaliteediga ekraani.

Vähendage sinist valgust 80%
Tööga seotud dokumentide trükkimine jääb kodukontorite arvu suurenemise, kaugtöö ja karmistunud turvameetmete tõttu üha harvemaks. Paberirežiim vähendab monitori kiirgava sinise valguse hulka, aidates ära hoida silmade väsimist digidokumentide lugemisel. Kui seda kasutatakse koos automaatse EcoView hämardusfunktsiooniga, väheneb sinine valgus koguni 80%.

Virvendusvaba vaatamine
LED-taustvalgustuse heleduse juhtimise viisi tõttu tajuvad vähesed inimesed oma ekraanil värelust, mis põhjustab silmade väsimust. Monitor kasutab hübriidlahendust, et reguleerida heledust ja muuta virvendus tajumatuks ilma igasuguste puudusteta, näiteks värvistabiilsust kahjustamata – isegi madala heleduse seadete korral

Minimaalne heledus 1 cd/m2
Hämaras töökeskkonnas on madala heledusseadetega monitori kasutamine mugavam. LED-taustvalgustusega monitori saab reguleerida ligikaudu 1 cd/m²-ni, mis on vähem kui 1% maksimumist.

Pimestuse vähendamine
Paneeli on töödeldud peegeldusvastase kattega, et vähendada ümbritsevast välgust põhjustatud ekraani peegeldusi. See muudab ekraani paremini nähtavaks ja aitab vähendada silmade väsimust.

Kvaliteedile pühendumine
EIZO toodab oma tooteid oma rajatistes, et võimaldada täpset kontrolli tootmiskvaliteedi üle ja tagada, et iga monitor on ehitatud kestma.

Erakordne pildi taasesitus
Monitor teisendab andmed 8-bitisest sisendsignaalist ja valib sujuva pildi kuvamiseks optimaalsed gradatsioonid. Lisaks mõõdetakse ja kohandatakse iga monitori tehases enne tarnimist eraldi, et tagada karbist välja võttes erakordne pildikvaliteet.

Hoolitse keskkonna ja sinu eest
Jätkusuutliku ühiskonna saavutamine, kus me ei kahjusta keskkonda ega raiska väärtuslikke ressursse, on ettevõtete ja kogukondade jaoks oluline algatus. FlexScan Sustainable Monitorid on EIZO jõupingutuste esirinnas selle jätkusuutliku tuleviku edendamisel.

Keskkonnasõbralik pakendi kohandamine
EIZO pakub äriklientidele kollektiivse pakkimise võimalust, kus mitu monitori saab ühte kasti kokku pakkida. See vähendab keskkonnamõju, vähendades ühe saadetise jaoks kasutatavaid pakkematerjale.EIZO FlexScan EV2480-BK. Ekraani diagonaal: 60,5 cm (23,8"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, HD-tüüp: Full HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id) Sisseehitatud USB jaotur, USB jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles