Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EIZO FlexScan EV2456-BK LED-ekraan 61,2 cm (24,1 tolli) 1920 x 1200 pikslit WUXGA must

  • 495.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 165.33 €
Kaubamärgid EIZO
Kauba ID: 1774689
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Üliõhukesed raamid kõigil neljal küljel

Monitori külgedel ja ülaosas on 1 mm üliõhukesed raamid mustade ääristega 4,3 mm. Elektrostaatilised lülitid on paigutatud monitori esiküljele, et monitori seadistusi oleks lihtne reguleerida. Lisaks on raamid ekraani pinnaga tasa, muutes täiesti lameekraani ideaalseks mitme monitori konfiguratsiooni jaoks.

Virvendusvaba vaatamine

LED-taustvalgustuse heleduse juhtimise viisi tõttu tajuvad vähesed inimesed oma ekraanil värelust, mis põhjustab silmade väsimust. FlexScan EV-seeria kasutab hübriidlahendust heleduse reguleerimiseks ja virvenduse tajumatuks muutmiseks ilma puudusteta, näiteks värvistabiilsust kahjustamata – isegi madala heleduse seadete korral.

Automaatne heleduse juhtimine

Silmade väsimise vältimiseks tuvastab heleduse andur nimega Auto EcoView päeva jooksul toimuvad muutused ümbritseva keskkonna heleduses ja reguleerib ekraani automaatselt ideaalsele heledustasemele.

Sujuvad värvigradatsioonid

Monitor loob sujuva pildikuva, võttes 8-bitise signaali (256 tooni RGB kohta) ja valides optimaalsed värviväärtused 10-bitisest otsingutabelist (1021 tooni). Samuti on iga monitor tehases kohandatud, et minimeerida varieeruvust seadmete vahel.

Maksimaalne energiasääst

FlexScan EV2456 tarbib tavaliselt vaid 11 vatti, pälvides sellega ELi energiamärgise maksimaalse reitingu A++. Veelgi enam, kõik mudelid on visuaalse ergonoomika ja energiasäästu sertifikaadiga.

Vähendage oluliselt sinist valgust

Nähtava valguse spektris on sinise valguse lainepikkused külgnevad ultraviolettvalgusega. Võrreldes tehase eelseadistatud 6500 K tavaliste vedelkristallkuvaritega, on paberirežiim lähedasem pikkade punakate lainepikkustega spektraaljaotusele, nii et see vähendab sinise valguse hulka, mis põhjustab silmade väsimust, ja aitab vältida silmade väsitamist dokumentide lugemisel.

1% - 100% heledusvahemik

Hämaras töökeskkonnas on madala heledusseadetega monitori kasutamine mugavam. LED-taustvalgustusega monitori saab reguleerida 1 cd/m²-ni, mis on alla 1% maksimumist.

Selge vaade kõigist nurkadest

Monitor kasutab 178° vaatenurgaga LED-taustvalgustusega IPS (tasapinnasisene kommutatsiooni) LCD-paneeli, mis minimeerib värvide nihke ja kontrasti muutusi ekraani nurga all vaadates. See tähendab, et kaks inimest, kes istuvad ühe arvuti taga, näevad ekraani hõlpsalt – ja see muudab EV2456 ka ideaalseks mitme monitoriga konfiguratsioonide jaoks.

Valge valgel

Monitori esteetiliselt meeldiv disain ulatub isegi kaabliteni. Valged kaablid on valge korpusega komplektis; ja mustad kaablid FlexScan EV2456 musta korpusega versiooniga. Lisaks eemaldab valikuline kaablikate sassis kaablite võimaliku silmatorkava, hoides neid korralikult aluse taga.

Uus stendi kujundus

EV2456 on varustatud meie uusima stendikujundusega. Sellel on suurem kõrguse reguleerimine ja kallutatud konstruktsiooni tõttu on selle alus 43 mm väiksem kui varasematel alustel, mis annab teile töökohal rohkem ruumi. Lisaks on alus karbis kinnitatud – tõmmake see lihtsalt välja, ühendage sisse – alust pole vaja seadistada.

Ekraan InStyleTM

EIZO Screen InStyle on äsja välja töötatud tarkvara, mis võimaldab teil hõlpsalt hallata mitut monitori seadet, nagu võimsus, värv, heledus ja gamma. Kuid Screen InStyle'i teeb tõeliselt ainulaadseks see, et see võimaldab hallata mitut ühendatud monitori ühest kohast – see tähendab, et ühele monitorile seatud sätted määratakse automaatselt kõikidele ühendatud monitoridele.

EIZO monitori konfiguratsioon administraatoritele

EIZO Monitor Configurator võimaldab süsteemiadministraatoritel juhtida kõigi USB-ühendusega FlexScan EV monitoride sätteid. Ühe monitori sätteid saab salvestada xml-failina ja rakendada USB või kontorivõrgu kaudu teistele monitoridele.

LED-taustvalgustid – vähem võimsust, pikem eluiga

Võrreldes CCFL-taustvalgustusega, kestavad LED-taustvalgustid kauem ja tarbivad vähem energiat. Need on ka elavhõbedavabad, et keskkonnamõju oleks minimaalne.

5-aastane garantii

Tootja 5-aastane garantii hõlmab kõiki komponente, sealhulgas LCD-paneeli, et tagada pikk kasutusiga. See garantii on 2-aastane ehk 67% pikem kui enamiku monitoride kaubamärkide standardne 3-aastane garantii, mis võimaldab oluliselt madalamaid kasutuskulusid.EIZO FlexScan EV2456-BK. Ekraani diagonaal: 61,2 cm (24,1"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit, HD-tüüp: WUXGA, Ekraani tehnoloogia: LED. Ekraan: LCD. Reaktsiooniaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:10, Vaatenurk, horisontaalne : 178°, vaatenurk, vertikaalne: 178°. Sisseehitatud kõlar(id). Sisseehitatud USB-jaotur, USB-jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles