Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Einhell 4510070 elektriline kruvikeeraja / löökkeeraja 2100 RPM must, punane

Einhell 4510070 elektriline kruvikeeraja / löökkeeraja 2100 RPM must, punane
Laos
  • 192.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 64.33 €
Kaubamärgid Einhell
Kauba ID: 1807991
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Impaxxo 18/400 aku löökvõti muudab suurte või pikkade kruvide sissekeeramise lihtsaks ning erinevalt lööktrellikeerajatest aitab see vähendada kasutaja liigeste koormust. Power-X-Change'i perekonna liikmena saab löökvõtmes kasutada kõiki kvaliteetse süsteemi seeria laetavaid akusid. Aku löökmutrivõti sobib paljudeks töödeks kodus, kuuris ja eriti garaažis. Harjadeta mootor annab rohkem võimsust ja töötab kauem kui tavalised süsinikharjaga mootorid. Selle kõrge pöördemoment muudab nt rattamutrite vabastamise lihtsaks. Kiiruse optimaalseks reguleerimiseks on saadaval kolm kiiruse seadistust. Sellel löökvõtmel on tugev 1/2-tolline väline kandiline ajami kinnitus ja tööpiirkonna optimaalseks valgustamiseks on ka LED-valgusti. Tarnekomplektis on ka kruvikeeramiseks mõeldud adapter ja praktiline mutrikomplekt sõiduki rehvide vahetamiseks. Tarne ei sisalda akut ega laadijat Need asjad on saadaval eraldi, nt praktilise stardikomplektina erinevates suurustes.

Tugev kinnitus, sh. tarvikud

Aku löökvõtmel on tugev 1/2-tolline välimine kandiline pesa mutrite turvaliseks kinnitamiseks. Lisaks on tarnekomplektis kruvide adapter kruvimiseks ja praktiline mutrikomplekt lihtsaks rehvivahetuseks.

Kolm kiirusastet

Kolme kiirustasemega saab kiirust ja pöördemomenti optimaalselt reguleerida. Esimese astmega saab näiteks väiksemaid kruvisid tundlikult sisse keerata, kolmas aga annab vajaliku jõu rattamutrite lahti keeramiseks.

Einhelli harjadeta mootoritehnoloogia

Aku löökvõtit toidab harjadeta elektrimootor: harjadeta elektrimootorid on palju tõhusamad ja võimsamad kui tavalised elektrimootorid. See maksimeerib tööaega ühe aku laadimisega ja tagab nõudlike ülesannete jaoks vajaliku võimsuse. Erinevalt harjamootoritest on harjadeta mootorite elutsükkel palju pikem. Veelgi enam, harjadeta mootorid ei vaja mingit hooldust.

Üks akusüsteem kõigile Power X-Change seadmetele

Einhelli Power X-Change akusüsteemiga saate kasutada kõiki ühilduvaid seadmeid sama akuga. Olgu selleks elektritööriist või aiatehnika – piisab ühest akust.

Aktiivne akuhaldussüsteem parima kvaliteedi tagamiseks

Meie tipptasemel liitium-ioonelemendid ei anna mitte ainult maksimaalset võimsust, vaid tänu automaatsele ABS-aku jälgimisele on need ka vastupidavad ja tugevad.Einhell 4510070. Toote tüüp: Löökjuht, Käepideme kuju: Püstoli käepide, Toote värv: Must, punane. Tühikäigu pöörlemissagedus (max): 2100 RPM, Maksimaalne pöördemoment (kõvad rakendused): 400 N⋅m. Toiteallikas: Aku, Aku pinge: 18 V. Kaal: 2 kg, Pakendi kaal: 2,88 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles