Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ecovacs Deebot N10 Plus robottolmuimeja 2,5 L Must, Valge

  • 552.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 184.33 €
Kaubamärgid ECOVACS
Kauba ID: 1877139
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
DEEBOT N10 PLUS on loodud silmas pidades detaile ja igakülgset antibakteriaalset hooldust, pikaajalist jõudlust ja konstrueeritud automaatse tolmu kogumise tehnoloogiaga, et tagada maksimaalne värskus.

4300Pa võimas imemine
Maksimaalse imemisvõimsusega 4300 Pa DEEBOT N10 Plus on tõsiseltvõetav sügavale põrandapragudesse takerdunud või vaipadesse sattunud mustuse ja tolmu eemaldamiseks. Selle täiesti uue ventilaatori mootori konstruktsioonis on kasutatud klaaskiudmaterjali, et optimeerida energiat ja vastupidavust, hoides samal ajal helitugevust madalal.

Ujuv põhihari + kummihari
Põhiharja ujuvstruktuur on loodud maksimeerima kontakti põrandaga, et saavutada sügavpuhastus, vältides samas kahjustusi. Meie äsja disainitud kummihari sobib suurepäraselt kodudesse, kus on pikad lemmikloomakarvad ja vaibad. See loksutab võimsalt vaipu, et eraldada rohkem mustust, ja nihutab tolmu vaakumvoogu. Lisaks saab pintslile sassis juukseid kergesti eemaldada ja puhastada.

Moppimissüsteem OZMO
Erinevalt teiste mopimisrobotite segasest tilgutisüsteemist kasutab OZMO Mopping System täpset mikroveepumpa, et vältida lekkeid ja põrandate ülemärgumist. Nelja veevoolu tasemega saate reguleerida seadeid vastavalt oma vajadustele.

Pühkige põrandat, mitte vaipu
Ultraheliandureid kasutades DEEBOT N10 Plus "näeb" nutikalt ja väldib vaipa kõvade põrandate pesemisel ning suurendab automaatselt imemisvõimsust vaipade imemisel.

2,5-liitrine ühekordne tolmukott mahutab kuni kuudepikkuse tolmu ja prahi
Teie DEEBOT tühjendab pärast puhastamist prügikasti automaatselt ise. Kaasas on ka 2,5-liitrine hüpoallergeenne tolmukott, mis sulgub automaatselt, tagades, et tolmuosakesed ei pääse õhku. Tolmukott mahutab kuni kuudepikkust tolmu ja prahti, vähendades märkimisväärselt seda, kui sageli peate seda vahetama.

Erinevad tolmu kogumise režiimid
DEEBOT N10 Plus pakub viit tolmukogumisrežiimi, mis vastavad teie koduvajadustele. Kui olete lemmikloomaomanik või teil on mitme vaibaga keerukas kodukeskkond, saate puhastamise ajal valida tolmu kogumise sageduse iga 20 minuti järel.

Tipptasemel kaardistamise ja teeplaneerimise kogemus
TrueMapping loob süstemaatilisi puhastusradasid tänu täiustatud laseripõhisele LiDAR-navigatsioonisüsteemile koos valdkonna juhtivate dToF-anduritega. DEEBOT N10 Plus genereerib kaarte 2x suurema katvuse ja 4x täpsusega võrreldes varasema kaardistamistehnoloogiaga. Kuna see puhastab teie kodu igal tasapinnal, teostab teie robot 360° skannimist, et tagada kõige tõhusam tee kiiremaks puhastamiseks ja vähem tähelepanuta jäänud kohti.

Antibakteriaalne filter
E11 filter püüab kinni 95% 0,3 μm suurusest tolmust ja allergeenidest. Kahe antibakteriaalse ainega töödeldud filtri antibakteriaalne määr on üle 99,99%. Hiljem lisatud aktiivsöega suudab filter absorbeerida tavaliste olmejäätmete tekitatud haisvaid aineid.

Antibakteriaalne tolmukott
Spetsiaalselt disainitud antibakteriaalne tolmukott on valmistatud 4 kihist kvaliteetsetest materjalidest, ilma et oleks vaja lekkida. Lausriie pinnakiht ja sisemine sulamiskiht võivad kergesti filtreerida suuri osakesi ja samal ajal pärssida lõhna. Antibakteriaalne määr on üle 99,99%.

Täiendatud maksimaalne käitusaeg
Täiustatud 5200 mAh akuga ehitatud DEEBOT N10 Plus puhastab kuni 300 minutit ühe laadimise ja veega täitmisega, kattes hõlpsalt 400 m².

Nutika laadimisega pidev puhastus
DEEBOT N10 Plus naaseb automaatselt oma laadimisdokile või automaattühjendamisjaama, kui aku hakkab tühjaks saama. Kui teie robot on arvutanud, et sellel on töö lõpetamiseks piisavalt jõudu, naaseb teie robot puhastama sealt, kus see pooleli jäi.

Tugev liikuvusvõime
DEEBOT N10 Plus, mis on loodud pakkuma erakordset paindlikkust, saab teie kodus hõlpsalt liikuda ja navigeerida. See tunneb ära ja liigub üle lävede tubadesse, vähendades puhastamise ajal kasutamata alasid. Samuti võib see vältida kinnikiilumist ilma inimese sekkumiseta. Ecovacs Deebot N10 Plus. Toote värv: Must, Valge, Kuju: Ümmargune, Rataste arv: 3 ratast. Tolmumaht (kokku): 2,5 L, Müratase: 81 dB, Tolmumaht (tolmuimeja): 0,42 L. Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku maht: 5200 mAh, Tööaeg: 300 min. Läbimõõt: 35 cm, kõrgus: 93 mm, laius: 350 mm. Pakendi laius: 478 mm, Pakendi sügavus: 395 mm, Pakendi kõrgus: 483 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles